maanantai 30. syyskuuta 2013

Niin paljon tehtävää, mistäs revit ajan ja jaksamisen

Heippa hei!

Vaikka otsikko vaikuttaakin kauheen masenteiselta, niin asia ei suinkaan ole niin. On vain asiat kertynyt (niin kuin aina tässä taloudessa) ja ne pitäisi alkaa hoitamaan. On maanantai ja olen herännyt tänään oikein hyvällä mielellä.

Ensin korjaus edelliseen viikkoon: Minulta leikattiin tukka pois joten näytän kutakuinkin tältä:


Ja tukkaa siis lähti enemmän kuin tämä kasa antaa ymmärtää:

Punainen lähti mäkeen ja nyt on oma tukan väri tilalla. Tämä hiusmalli minulla on ollut pari vuotta sitten, kun bondaus ja permanentti tappoivat tukkani, joten kasvatin tukkaa ja leikattiin kuolut tukka pois. Ero ensimmäiseen leikkaajaan ja tähän toiseen on merkittävä. Ensimmäinen on leikellyt enempi tukkia ja harjoittanut taitoaan, kun taas toinen on vasta alkaja, mutta pärjäsi kuiten erittäin hyvin. Vaikka aikaa meni semmoset parisen tuntia niin lopputulos on loistava.

Sitten mennään siihen mitä tehdään tällä viikolla. Siivotaan nämä yleiset tilat. Nyt on pakko. Enää ei voi siirtää ja odotuttaa. Nyt siivotaan. Kissoille uusi hiekka pitää ostaa, koska alkaa olla olee jo hankalaa kisuilla. Keittiö uuteen järjestykseen. Pyykit pitää hoitaa loppuun. Prinsessaswappi mekko loppuun. Pitsilampun valmistus.

Kerkeänkö nämä kaiken. Kyl nyt ainakin tuntuu että pystyisin siihen. Rakas mieheni auttaa parhaansa mukaan. Let´s make it happen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti