perjantai 6. syyskuuta 2013

Menkat alko, BJD sai särön ja nukke uutisia

Terveppä terve.

Aloitetaan menkoilla. Eli tämän kierron pituus oli 40. Jiiihuu...sanon minä. Hei haloo, kroppa /hormoonit voisittekos millään alkaa jo tasottumaan? Onneksi miehen työt loppu, niin ei tarvii enää jännätä osuuko ovulaatio työviikolle vai ei. Nyt ukko sai uusia töitä ihan tästä vierestä niin paree on lakanan heilua koko kuukausi. Naukkailaan vaikka kylkiäisiksi omenaviinietikkaa ja greippi mehua. Jos vaavia ei silloinkaan ala kuulumaan, on meidän aika mennä sitten lääkärin tykö, koska mä en sitten enää yhtään osaa olla.

Mun kierrot on keskenmenon jälkeen olleet 29, 50 (en ollut uudelleen raskaana, kävin kyllä verikokeet ottamassa), 30 ja nyt tämä 40. Minun normaali kierto ennen keskenmenoa on ollut 29-32. Voisko tää siis millään jo alkaa tasottua. Ei oo enää hauskaa. Jos nyt vähän ollu tän kierron aikana tolaltani: Molemmat ukkini kuolivat, isobroidini, isosiskoni... No joo, ehkä noissa onkin tarpeeksi syytä. Ens kierto tulee olemaan varmasti parempi!

Sitten toiseen asiaan. Olen tänään köhinyt kurkkua rikki, mutta siinä samalla viihdyttänyt itseäni taiteilemalla nukellani. Löysin hauskan viestiketjun, jossa nukkeja laitettiin ihmeellisiin asentoihin, niin lähdinpä itsekkin kokeilemaan. Yllättävän hyvin tämä neitokainen kyllä vääntyili ja taipuili. Toki tuli huomattua, mitä asennot olivat tälle nukelle mahdottomia, kuten yhdellä jalalla seisominen, mutta sain mie senkin tehtyä.

Tästä nukesta vielä sen verran, tosiaan tämä on ostettu Dollmorelta. Kroppa on Judith doll. Tämmöisiin juttuihin olen kiinnittänyt siis huomiota. Käsivarsia on vaikea saada lähekkäin, koska tämä nukke on niin rintava, taivutukset on tehtävä kyynerpäistä. Pää ei taivu kamalan taakse, joten ylöspäin on hieman vaikea nuken kattella. Tällä nukella ei ole peppua! Jaloista sen verran, että todella paksut pohkeet. Jos istuttaa tätä nukkea jalat suorassa, nilkat eivät osu maahan. Reisien kanssa on oma pelaaminen, sillä niiden asettelu yhteen ei ole ollenkaan helppoa. Nuken yläkroppa painaa aika paljon, jolloin yhdellä jalalla tehtävät temput ei oikein onnistu, ainakaan helposti. Muuten tykkään tämän likan taipuisuudesta keskikropassa. Myös kyynär- ja polvinivelet ovat esteettisesti minun mieleen. Päästä tai oikeastaan takaraivosta annan pikkuisen miinuksen, kun se tippuilee aika helposti. Joko magneetin pitäisi olla vielä vahvempi, tai sitten pitää suedata takaraivoon vähän kitkaa antamaan.

Mutta kaiken vääntelyn ja leikkimisen keskellä nukke sai särön. Samaan paikkaan, kuin mitä viimeksikin. Kyl minuu harmittaa. Laitoin Dollmorelle palautetta, että on se kumma kun taas samasta paikasta meni palanen rikki. Voisivat huomioida tämän, kun valmistavat lisää nukkeja. En sit tiiä olenko se vain minä, joka on epäonninen. Voisi sitä Den of Angelista kysästä onko muilla samaa ongelmaa, mutta juu. Eihän se posettamiseen vaikuta, mutta kyllä se harmittaa, kun nukke on "rikki". Kuvassa näkyy siis rikki mennyt osa ja ehjä osa.


Ja sitten nukke uutisia. *rumpujen pärinää* Tänne saapunee uusi nukke!!! JIPPIII!!! Souldollin Yeon-bee <3 Ihana puolisoni myöntyi minulle tilaamaan joululahjaksi nuken. Nyt eikun innolla odottelemaan. Tämä nukke saapuukin meikittömänä, joten hänet täytyy lähettää jollekulle faceupattavaksi, koska ite en nyt aatellut opetella. Maksan mielelläni osaaville kätösille. Blushitkin olisi kivat saada nykyiselle ja tulevalle nukelle, mutta katsoo nytten.

Kuva firman sivuilta


Souldollilla on nyt 10-v. eventti päällä, että sieltä on mahdollista nukkeostajan voittaa toinen nukke. Lisätietoja löytyy souldollin omalta sivulta. Joten sormet ristissä jospa sieltä tulisi vielä yksi.

Tällästä tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana nukke! Ite oon kans noista haaveillut, mutta on sen verran hintavia että nyt on saaneet jäädä väliin :/ Toivottavasti vauvarintamalla tärppää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noilla hintaa, mutta pitävät arvonsa hyvin käsiteltyinä. Se vähän riippuu mitä tahtoo. :) Minä ainakin olen paljon iloa saanut nukestani ja siksi laajennan nukke perhettäni. Ehkä sinullekkin joku päivä nukke ilmestyy ^^ Kiitos kannustuksesta!

      Poista