tiistai 17. syyskuuta 2013

Tracon 8

Heippa hei!

Tosiaan pyörähdimpä tampereen puolella traconissa. Olin yksi niistä pikachu kiguilijoista (voi kuinka omaperäistä). Paljon tuli kuvia räpsittyä. Raahasin mukaani myös nukkeni ja en todellakaan osaa vielä isoissa tapahtumissa nuken kanssa, joten ensimmäisen päivän iltapäivästä vein nukkeni turvaan autoon.

Minulla oli oikein kivaa ja hauskaa. Olimme lippuja jonottamassa klo 9, koska tiesin, että lippuja ei enää hirveästi ollut jäljellä. Tänä vuonna tulikin sitten taas oltua vaikka missä luennolla ja kaikissa ei voinut olla, kun oli päällekkäin luentoja. Mutta näillä luennoilla olin: Avajaiset, Kingdom Hearts-pianokonsertti, Puhallinorkesterin konsertti, Cosplaykilpailu, RPG-show, EVIL-How evil are your villains?, AMV-kilpailu, JPOP vs. KPOP: The Live Action (tanssiesitys), Cosplaykilpailu, Päättäjäiset. Kauppa paikka tuli pariin kertaan pyörittyä ja ulkonakin kerkesin istahtaa. Myös pelihuoneessa kävin ihmettelemässä, kun ukko pelas Mahjonkia. Sitten voisinkin laittaa läjän kuvia. Kaikkea en jaksa laittaa ja paljon on cosplay kisaajista, mutta koittakaa kestää.

Enwy liikkui tupperin laukussa

Jep, en osaa nuken kaa liikkua. Tukkakin ihan sekasin.

Pikkusiskoni on oma hahmonsa.

Pihalla tallaavista öttiäisistä kuvaVoittajia

Voittajia

RPG-show
Minun uudet söpöt pöpöt: unitauti ja karhukainen
 Tähän väliin on pakko kommentoida. Olin niin kateellinen ropeconissa, kun kaverini oli hommannu tuon karhukaisen, niin nyt minunkin piti semmonen ostaa. Yleensä olen ostellut pienimmässä koossa näitä, mutta karhukainen on paljon ihanempi keskikoossa.
Pöpö perheeni <3 Sieltä löytyy: Aivosolu, Siittiö, Pusutauti, Munasolu, Kuppa, Hiv, Karhukainen, Home, Nuha, Yskä, Sydäntauti, Lintuinfluenssa, Unitauti, Valkosolu, Verihiutale.

AMV kilpailun juontaja

JPOP vs KPOP


Voittajat

2 kommenttia: