maanantai 2. joulukuuta 2013

Ensimmäinen neuvola käynti

Moi mau!

Tänään oli se tärkeä päivä. Voi kun minuu jännitti. Miekkonen tuli mukaan. Ei ollut ihan kaikkein mukavinta herätä aikaisin aamulla, mutta päästiin ylös ja oltiin ajoissa.

Meitä vastaan tuli erittäin mukava herttainen neuvolatäti, joka vei meidät huoneeseensa. Siellä sitten käytiin läpi kaikkea mahdollista. Ja aika lensin. Kävimme läpi keskenmenot. Nyt ensimmäinen 2011 keskenmeno on merkattu tietoihin. Tottakai ikävät asiat piti puhua, jotta voitiin siirtyä mukavimpiin asioihin.

Tökkäsi hän myös minulta hempparin ja mittasi verenpaineet. Kaikki hyvin. En tykännyt vaa'alla käymisestä, koska luku ei ollut mairitteleva. Ens kerralla varmasti otan vähemmän vaatetta ;D

Kyllä jäi mukava fiilis käynnin jälkeen. Mitään ei tarvitse muistaa, kun neuvolatäti antaa vain kotitehtäviä, joita pitää tehdä. Paitsi nyt en saa mitään varailla, kun pitää lääkäri saada ensin kiinni ja aika sovittua. Sitten seuraa labrat ja sitten ultra. Voih, kun päästäisiin jo niin pitkälle. Tuntuisi tämä kaikki todellisemmalta.

Mukaan sain läjän papereita ja vihkosia. Ehkä huomiseksikin riittää jotain luettavaa. Hihi. Sain myös labraputeleita ja pissapurkin.

Pakko mennä aikasemmin nukkumaan.. Väsyttää nykyään tosi paljon aikasemmin.

Tällä viikolla onkin reissu Kolille. Saa nähdä, milloin iskee epämukavuus. Huomannut etten voi ajella ilta-yö ajoja, kun tuntuu turvonneelta. Pitkät matkat ajo asennossa, kuormittaa paikkoja, joten voi olla, etten kykene tällä kertaa ajaa loppuun asti. Huoh. Ja minä tykkään ajamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti