tiistai 10. joulukuuta 2013

Viikko 9+2

Morjens!

Reissusta palanneena olisi ihan kiva kirjoitella tännekkin. Se vaan että väsyttää ihan hirveästi. Pitäisi syödä nyt iltapala, ettei sitten pyörrytä pilateksessa, kun eilen vesitreenin jälkeen meikä päätti pötkötellä hetken suihkuhuoneen lattialla. Sokerit tais olla alhaalla. Leipä ja kaakao autto hommaan.

Jaahas. Kuulin pajalaisilta, että labrat ois heti kannattanut käydä ottamassa. Mun päätä vaan sattui sekottamaan toi lääkäri juttu, niin ei sitä siinä tohinassa oikeen pysynyt perässä. Huomenna sitten aamusta labroihin, sit hierojalle ja sitten köröttelen klaukkalaan uffin lajittelupaikkaan tutustumiskäynnille. Eikö siinä olisi jo menoa päivälle. Mut kun pitää ommella.

Kyllä tää väsymys on aika ilkeää. Kaikki iltahommat menee ihan plörinäksi, kun mitään ei tunnu jaksavan. Plus kun tuntuu että talo ois kylmä, paitsi makkarissa, niin ei oikeen huvita häärätä alakerrassa. Hoh hoijaa. Onneksi lääkäriaika on ylihuomenna. Jospa sillä ois jotain kivaa kerrottavaa.

Siis muuten on ihan mukavasti mennyt. Ei mitään isoja juttuja. Vatsassa tuntuu venyminen ja ihme tuntemukset, mutta ne kuuluu asiaan. Mieliala heittelee välillä hyvinkin nopeasti, mutta nyt väsymys kyllä jyrää kaiken päälle. Onneksi kohta on joululoma, niin voi vihdoin olla "rauhassa".

Pitäisi vaan nyt taas löytää se kiva rytmi tähän arkeen. Joka päivä 11.30 pajalle ja sieltä 15:30 kotio. On vähän taas tehtävää kertynyt, et alkaa jo pieni stressin poikanen tulla.

Jaahas. Sitten tuli 20min itkukohtaus. Pyysin miestä tuomaan iltapalaa, jotta jaksaisin pilateksessa. Herra toi minulle puuroa ja siihen minä: "Voi ei!" Peitin kasvoni ja aloin nyyhkyttämään. Mies parka yrittää kalastella tietoja itkuiselta vaimoltaan. En halunnut puuroa, minua väsyttää ihan hirveästi, en jaksa mennä pilatekseen, pitää äidille kertoa. Ja sitten yhtä jatkoista itku-nyyhkytystä 5min. Nyt mies on uutta iltapalaa väsääämässä ja mie yritän tämän saada loppuun. Pitäisi kirjoittaa blogia joskus vähän parempaan aikaan.

Moi moi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti