perjantai 20. joulukuuta 2013

Selkäkipuja ja cossi suunnitelmia

Moro sano poro!

Joulu stressi lyö päälle. Miten tämä kuukausi näin nopeasti meni. Alkaa jo olemaan hieman surullinen olo, kun mitään kodin hyväksi ole aikaiseksi saanut. Tänä viikonloppuna tarkoitus siivota ja saada hieman joulua tähänkin taloon. Makkari alkaa olee jo siistissä kunnossa, mutta se ei ole oikein oleellinen osa talosta -__-.

Pissatulehdus selätetty! Jes, mutta taas sitä juostaan vessassa kuin viimeistä päivää. Ja ikävämpi oire on nyt noussu, selkäkipu. Välipäivinä pitäisi verikokeissa käydä ja samalla voisi nopeasti kysästä mitä mieltä laborantti on huolesta. Onko aiheellinen? Pitäisikö soittaa terkkarille? (Taidan soittaakkin) On nää kivut nimittäin oikeesti kovat. Nukkuminenkaan, ei helpoimmasta päästä ole. Huomaan että kipu tulee nopeammin kun seison ja sitten sen loppumisesta ei olekkaan loppua. Ei ole helppoa tämän kämpän kuntoon saanti. Yritän olla niin reipas, kuin vain voin!

Mitä, minä?! COSSAAN?! Juu siis en varsinaisesti mitään ole tähän asti cosplayannut, kun olen aivan järkyttävän tarkka hahmouskollisuudessa ja siinä että kroppa menee hahmoon. Hyvin harva hahmo on minun kokoluokkaa. Mutta nyt löyty oikein hyvät cossi ideat.

Se alkoi viime raskauden aikoihin siitä, kun cosplay ryhmässä yksi henkilö heitti ilmoille gijinka pokemon ryhmäcossaamisen. Koskaan kuullut sanaa gijinka joten aloin googlettaa. Sieltä löytyi vaikka mitä. Cossin olisi tarkoitus pyrkiä olemaan valmis joskus ensi kesällä. Laskeskelin silloin, että olisin viimeisilläni tai synnyttänyt, joten löysin herttaiset gijinkat:

Noh nyt asiat on hieman toisin, joten päädyin että cossaisin Chanseytä. Luulis että silloin olisi jo masu selvästi näkyvissä niin miksi en sitä käyttäisi ;D Tuo peruukin metsästys tuottaa vain minulle päänvaivaa toivottavasti löytyy.

Toinen cossi olisi Kiki lähettipalvelusta Osono. Hänkin leffassa on raskaana ja synnyttänyt. Täydellinen cossi minulle! Tuokin idea nousi cosplay ryhmässä ja päätin osallistua. Tämä olisi tarkoitus olla valmis Desuconia varten, jossa en ole koskaan ollut, mutta paljon hyvää kuullut, niin kaipa siellä voisi ainakin kerran elämässä pyörähtää.


Kummassakaan cossissa ei ole hirveesti haastetta, mutta hei jostainhan se cossaaminen on alotettava. Katotaan sitten keksinkö muuta haasteellisempaa, mutta mennään nyt näillä. Seuraillaan vointia.

Jumpat ei tässä kuussa ole oikein hyvin toteutunut. Aina joku syy estänyt. Harmittaa aika paljon, mutta ens vuonna sitten paremmin taas liikunnan pariin. Toivottavasti tämä selkävaiva hellittää!

Rauhallista, tunnelmallista ja mukavaa joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti