sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Uutta kiertoa päin

Heips! Kämppä on nyt todella hyvässä kunnossa suurin piirtein. Seuraavaksi hyökkään varastojen kimppuun. Oli todella hienoa huomata, miten itse jaksoin täällä siivoilla, pikkusiskon avustuksella. Aivan mahtava fiilis.

Minulla oli eilen lauantaina tupperware kutsut ja meillä oli todella mukavaa ja kivat pippalot. Ja myyntiä tuli niin paljon, että saan emäntä lahjaksi, kaiken muun kivan lisäksi, ihanat upeet terävät Tupperware veitset, joita olen kuolannut siitä asti, kun äiti alotti uudestaan tuppereiden myynnin.

Ja lauantaina alkoi myös menkat, joten uutta kiertoa päin ja jos laskimme oikein, niin ovulaatio sattuu juuri sille viikolle, jolloin mieheni on kotosalla. Aamulla oli erittäin kivuliasta, niin kuin normaalistikin minun tapauksessa, joten menin heti nappaamaan panadolia 2 x 500g. Helpotti se suurimpaan kipuun, mutta aaltoileva supistuksilta tuntuva kipu jatkui pitkin päivää.

Huomenna rakas mieheni palaa työviikolta. Kyllä hän ilahtuu, kun näkee puhtaan kämpän. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaa viikoa kohden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti