keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mie myös löydyn Youtubesta

Moips! Tämmönen btw postaus. Niin tosiaan minut löytää Tindessa youtubesta. Sinne on nyt ilmestynyt lyhyen aikavälin aikana videoita mm. minun kisuleita Naginista ja Gobosta. Ja ompas myös Meijän chinchillat Eicca ja Eros.

Olen ollut Youtubessa tunnuksilla 24.5.2006. Ja tässä mietin että youtube perustettiin 15.2.2005. Miten minä alun perin keksin youtuben? Varmaankin, koska isoveljeni löysi sieltä videoita. Sitten lopulta minäkin sinne eksyin, mutta en halunnut luoda tunnuksia aluksi. Katselin musavideoita ja muita AMV juttuja, kunnes törmäsin monessa videossa siihen, että piti vahvistaa oma ikänsä, jotta pystyi kuvamateriaalia katsomaan (K-15). Siihen tarvittiin sitten tili.

Nyttemmin olen aika suht aktiivinen käyttäjä ollut youtubessa 2010 vuodesta lähtien ja olen huomannut kuinka siistitty paikka nykyään on. Ja hyvä niin! Enää ei tarvitse ikiään vahvistaa, koska mm. hardcore porno on aika hyvin jo siistitty pois, mutta vielä välillä löytyy myös videoita, joissa kohdellaan eläimiä kaltoin, mutta ne poistetaan myös pian.

Haluan nyt vielä pikkasen mainosta, että isosiskoni on aloittanut vloggaamisen youtubessa nimimerkki sieggis. Jos termi ei ole tuttu niin se tarkoittaa video-bloggaamista. Saatat nähdä minunkin seikkailemassa siellä ;)

Kirjoitellaan taas! Hyvää tulevaa Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti