torstai 13. kesäkuuta 2013

Inspiraation haku reissulta

Hellurei! Mukava tulla takaisin kotio, rentouttavan muutaman päivän karkumatkan jälkeen. Jätin kisulit ja chinchut yksin kotio muutamaksi päiväksi (ruuat, vedet yms. hoidettuna), mutta hyvinhän ne täällä näyttivät voivan kun takasin tulin. Oli myös kiva huomata, että huoneet olivat mukavan vilpoisia, kun pelkään noiden chinchujen huoneen lämpötilan nousua.

Lähdin siis karkumatkalle ystäväni luokse. Saavuttuani hyökkäsin heti mittojen ja kaavojen kimppuun, sillä olin luvannut ommella ystävälleni mekkosen. Kaavotettua ja sovitettuani lädimme käymään kangaskaupassa kankaat ostamassa, jotta pääsisin etenemään ompelu puuhissa. Pyörähdimme samalla reissulla toisen ystävän luona suunnittelemassa häitä ja juttelemassa muusta mukavasta. Takaisin päästyämme oli jo ilta ja nukkumaan piti pikku hiljaa päästä. Suunnittelimme hetken charphahmoani ennen sammumista (charp=chat role-playing). 

Heräsin yöllä sitten pienoiseen selkäkipuun. Olen siis tässä nyt odotellut menkkojen alkua, mutta vielä ei ole plussa tullut. Malttamaton kun olen, ensimmäisen testin tein kiertopäivä 27, toisen tein 33. Normaali kierto on minulla siis 32. Näitä oireita olen päivä 27 jälkeen huomannut: Selällä olo on epämukavaa, pakko syödä säännöllisesti, närästää, vessassa enempi tullu rampattua, päiväunet olisi ihan mukava ottaa.

Seuraavana päivänä kankaiden leikkuuta ja ompelu alkoi. Tukikankaiden silittelyä ja sovittelua. Kyllä ihmiselle on paljon helpompi kaavottaa ja kuositella, kuin nukelle. Siis jos tahtoo kaava opillisesti tehdä vaatteita. Just saying. Päivään mahtui myös kauppareissu kävellen ja keksien leipominen. Seuraamme tuli muutama frendi lisää ja päivä suunnitelmiin kuului myös leffassa käynti: Fast and Furious 6. Woohoo super miehiä! Minun piti leffan jälkeen lähteä, mutta huomasinpa olevana aivan naatti. Olisi siis pitänyt nukkua päikkärit, enpä tehnyt niin. Jäin siis yöksi.

Vikana päivänä eli tänään sain mekon lopulta valmiiksi. Kuvia en ottanut mekosta, koska olisin kuvaus session halunnut ulkona ottaa, mutta tänään ollut hieman epävakainen sää niin jätimme kuvauksen myöhempää kertaa varten. Vielä mekkoon voisi ommella helmaosalle vuoren. Päivän aktiviteetteihin kuului myös yritys mietintää, charphahmojen kehittelyä, tilauskuvani piirtämistä jne.

Oli aivan ihanaa käydä tuulettumassa upeiden ihmisten seurassa, mieltä polttelevien ideoiden ja uuden inspiraation kera. Tuolla on aina mukavaa käydä heräämässä ahdistuksesta ja mieltä painavista asioista. Ihanaa positiivista ja voimaannuttavaa energiaa täynnä kohti tulevia päiviä. Vielä kun täältä pilveltä tulisin alas niin saisin asiat kirjoitettua. 

Huomenna kissoille ruokaa ostamaan, uiskentelemaan pikku sisarusten kanssa ja katsoo mitä muuta. CU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti