sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Muurahaisinvaasio!!!

Hello! Nyt sitten puretaan suurta turhautumista muurahaisiin. : D Niitä vastaan olemme taistelleet kohta jo kuukauden päivät ja hermo tässä menee, kun ensin ne hyökkäsi hermannien kimppuun ja nyt kun täällä yritetään barffata niin lihan kimppuun.

Aluksi niitä oli vain keittiössä. Veimme hermannin maanpakoon olkkariin niin eikös takapihan murkut innostuneet uudesta löydöstään. Hermanni hävisi tappelun muurahaisarmeijaa vastaan, joten kotopuolen hermanni saa nyt pitää pintansa, sillä me haluamme meidän hermannin (Hermanni = kakku juuritaikina).

Sitten keittiön murkut hiffasivat kissojen liharuut ja hyökkäsivät niiden kimppuun. Siirsimme kissan ruokakupin olkkariin ja taas takapihan muurahaiset saivat syyn tulla kolostaan syömään herkullista naudan mahaa. Kissat tyytyväisinä, joskin maha kurnien katsoivat, kun he eivät tykästyneet naudanmahaan (emme vielä luovuta naudanmahan ruokinnassa).

Viimeiseksi yritimme piilottaa ruuan yläkertaan, kun siellä ei murkkuja pahemmin ole näkynyt, kuin muutama. Ajattelimme, että kylppäriremppa tukki niiden tutut kulkureitit. Niin ei. Löysivätpä ne ruokakupille uuden reitin.
Olemme todenneet, että suola ei ole toimiva ratkaisu. Muurahaiset viis veisaa suolasta ja kävelevät sen päältä takaisin pesään. Kaneli on niin pieni rakeista, että se tarttuu myös muurahaisten jalkoihin. Kanelia olemme sitten joka nurkkaan änkeneet, mutta ei me näin voida elää. Muurahaiset koko ajan löytävät uuden reitin.

Joten etupihan kukkapenkki, joka on seinän vieressä on myllättävä ja etsittävä se pesä ja tappaa se. Ystävällinen naapurimme kertoi jo viime vuonna, että kannattaa kukkapenkki hävittää, sillä hän sai oman muurahais ongelman minimoitua.

Kukkapenkin hävittäminen on sitten tämän viikon plääni. Ja koska sunnuntaina koko perheeni hyökkäävät tänne niin kämppä pitää siivota. Mutta tänään Vantaan Flamingoon polsimaan. Se on Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti