perjantai 31. toukokuuta 2013

Kun on sotkusta niin mikään ei innosta

Hellurei! Nyt on yö. No ei kirjoittaminen aikaa katso. Haluan kirjoittaa nyt siitä, että nyt ei innosta ei sitten mikään. Ja miten vaikeaa on ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä niinkuin pitää.

Kotini on silleen suht siisti, mutta on paikkoja jotka ovat tietoisesti sekaisin ja sitten siisteissä huoneissa on tavaroita, jotka ei todellakaan kuulu siihen. Ja näin sitten mieleni myös toimii. On asioita, joita ei ole tullut käsiteltyä. Olen ne hienoihin pinkkoihin kerännyt ja käsittelen ja purkaan niitä sitten kun olen siihen valmis. Mutta sitä hetkeä ei tule, ennen kuin ympäristöni on siisti. Joten imuri ja rätti käteen eikös?

Eihän se ihan niin mene. Ensimmäiseksi ongelmaksi tulee tämä työttömän rytmitön päivärytmi. Toinen ongelma ja oikeestaan se mihin kaikki aina kaatuu on se, että saako itseään potkastu liikkeelle. Hienoja suunnitelmia minulla on illalla/yöllä tehtynä seuraavaa päivää koskien, mutta sitten sitä yrittää keksiä kaikkea muuta siihen eteen. Ei siinä, ihan fiksu minä tunnun olevan. Ei ne turhia juttuja ole, pitää nekin hommat joskus tehdä, mutta aina sitä pää juttua välttelee ja välttelee ja välttelee.

Meillä on täällä monta pientä projektia. Olkkari nyt sentään alkaa jo henkimään kodin henkeä ja keittiö, kun sais tavarat haluamaan järjetykseen, sekin olisi mukava paikka. Parit taulut seinään ja vóla! Sitten onkin ne loput huoneet ja niitä sitten onkin. Samoin tämän kämpän hyvinä ominaisuuksina varastot, huonona ominaisuutena: ne on sekasin. Varastot pitäisi ensin nyt tässä siivota, jotta voin hyökätä tuon varasto HUONEEN kimppuun. Kyllä meillä on tässä kämpässä 4 makkaria ja yksi niistä makkareista on nyt sit varasto. Pääsääntöiseksi minun läpi käymättömiä tavaroita ja asioita.

Sitten kun tämä kaaos osa on saatu siivottua, voin vihdoin inspiroitua: leipoa, tehdä palapelejä, OMMELLA <3, suunnitella asioita jne. Mutta niin kauan kun asiat vain seisoo ja olee niin samoin myös minun mukavat omat harrastukseni oleskelevat.

Pitäisi kirjoittaa kai työasioistakin jossain vaiheessa. Hienoja ideoita on mitä kirjoittaa, mutta kirjoitan kun innostaa. Eli toisin sanoen: Ole hyvä nainen ja ala siivoamaan. Olo tuntuu paljon keveämmältä ja ajatus luistaa paremmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti