torstai 23. toukokuuta 2013

Imma sick!

Morojenttes! Tämä viikko alkoi hyvin, mutta tulinpas kipeeksi. Meille tuli uusia perhe sääntöjä, jotta saisin työttömättömyyteeni ryhtiä.

Hereillä ja aamuhommat pitää olla hoidettuna 9:30, jolloin tehdään lista tehtävistä asioista ja jaadaan ne tehtävät kotona olevien kanssa. Klo 10 alkaa tehtävien tekeminen. Lounas on 12-13. Tehtävien teko loppuu klo 15:30. 9:30-15:30 ei saa olla koneella hengaamassa. Tv saa olla auki, jos ei oo tehtäviä. Ruoka pyritään ajoittamaan 16:30-17:30. Omaan huoneeseen pitää mennä klo 23 (tämä koskee enemmänkin pikkusiskoa).

Muita juttuja rytmitykseen liityen: Pikkusiskon on siivottava omahuone kerran viikossa (joka toinen viikko lattia pestävä). Lakanat pitää vaihtaa joka toinen viikko. Klo 22 käydään kämppä läpi kattoen et on suht siistiä ja siivotaan jutut paikalleen, jos on jäänyt.

Tää voi tuntua oudolta, mutta tälleen vähän sovellan juttuja, joita itse noudatin teininä tukikoti Kaislikossa. Nämä oli toimivia ja hyvin rytmiä pitäviä juttuja. Voisin joku päivä kirjoittaa Kaislikosta. Se oli ihan hyvä paikka.

Nähdään taas. Toivottavasti olo kohenisi ennen tupper partyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti