perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kotini

Aurinkoista päivää kaikille!

Olen kotopuolessa lastenlikkana ja käytän nyt päikkäri aikaa hyödyksi ja päivitän tänne hieman, mitä elämään kuuluu. Tällä hetkellä on selvä kevätsiivous ahdistus ja pakko saada tavaroita pyörimään. Laskeutunut talvi pöly nostatetaan ilmaan ja laitetaan kämppä ylös alaisin.

Asun mieheni kanssa kaksikerroksisessa rivari pätkässä. Ostimme sen 2011 elo-syyskuussa. Siellä on yläkerrassa 4 makkaria (3 pientä ja masterbedroom). Kun muutimme niin yhdestä huoneesta tuli epämääräinen kirjasto ja mieheni tietokone huone. Yksi huone oli sitten minun ompeluhuoneeksi ristitty, mutta siitä tulikin pikkusiskoni huone, kun tuli paikkakunnalle opiskelemaan. Keskihuone on nimitetty chinchilla huoneeksi. Siihen ei suoranaisesti paista aurinko, mutta kesäisin tuottaa päänvaivaa pitää huone chinchilloille sopivan viileänä. Sitten tietenkin on masterbedroom. Yläkertaan kuuluu myös vessa-kylppäri-sauna kombinaatio.

Alakerrassa on mukavan muotoinen keittiö ja sinne sopiva "aamiaispöytä". Alakerrassa on toinen vessa. Ja sitten aika ison alan alakerrasta vie olohuone, vaikka silti mielestäni se on pieni, mutta siihen taas sisustus järjestys vaikuttaa. Lisäksi meillä on terassimainen takapiha. Ei tarvitse ruohonleikkuusta huolehtia ja pysyypähän lasten vaatteet puhtaampina, jos takapihalle leikkimään lähtevät.

Talo on hakenut huone järjestyksiä tässä meidän asumisen aikana. Olen löytänyt kaikki meidän huonekalut huuto.netistä tai ikeasta ja tässä pikku hiljaa saan lopulta mieheni viimeiset huonekalut potkastu ulos. Kuulostaa ehkä kauhealta, mutta kun ne hänen huonekalut eivät sovi minkään muun huonekalun kanssa.

Nyt huusin huutonetistä meille kirjahyllyvitriinin. Se on pähkinäpuun värinen ja aika massiivinen, joten olkkarin järjestys vihdoin muuttuu, toivottavasti parempaan suuntaan. Tällä hetkellä olkkarissa on kaksi isoa sohvaa ja kuuden hengen pöytä, sohvapöytä ja tv taso. Tulevan suunnitelman perusteella yksi sohvista menisi chinchilla huoneeseen ja se huone nimettäisiin pikkuolkkariksi. alakerran huonekalut pyöräytetään ympäri ja tässä kuvana suuntaa antava pohjakuva.
Tämä kuva ei ehkä hahmotu kaikille. Ylhäällä oleva seinässä oleva laatikko on käytävä olkkariin. Ala seinässä on vasen pieni laatikko takaovi ulos ja sen vieressä ikkuna.

Yläkerrassa on mieheni joutunut luopumaan tietokone huoneestaan ja se on muuttanut makkariin. Tietokone huone on nyt muuttunut minun kamojeni varasto-läpikäynti huoneeksi. Sit kun lapsi pyörähtää niin siitä tulee lapsosen huone. Kylppärissä on remontti vihdoin saatu loppuun ja siitä projektista laitan oman postauksen joku päivä. Makkariin pitäisi saada vaatekaappi. Sille on oma aukko ollut ostopäivästä asti, mutta sopivaa ei ole löytynyt. On meillä siellä vaatehuone, mutta siitä haluisin liinavaate varasto huoneen.

Tämmönen häröpallo päivitys tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti