sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kauan odotettu nukke päivitys

Inspiroiduinkin kirjoittamaan taas. Ja nyt puhutaan siis nukesta, josta aikaisemmassa postauksessa intoilin. Nyt vihdoin 2kk odottelun jälkeen kaunis neitokainen on saapunut.

Oli mukavaa tulla Japanin matkalta kun kotona odotti iso paketti. Olin hyvin hermostunut siitä, että vastaisiko hän sitä mitä kuvissa näin. Olisiko hän juuri semmoinen, johon rakas hahmoni voisi siirtyä? Pikku hiljaa siinä sitten availin isoa laatikkoa, jonka sisältä paljastui seuraavaa laatikko. Dollmore, josta nukke siis oli tilattu, oli mukaan laittanut ilmaislahjoja; kalenterin, extra silmä parin ja hiuspanna. Niitä tutkittuani nostin nukke laatikon pahvilaatikosta.

Silmäilin sitä todella pitkään ennen kuin uskaltauduin avata. Kyllä yleensä se uteliaisuus vie voiton. Nukke oli kääritty kuplamuoviin, joten oli todella vaikea sanoa mitään vielä nukesta. Muut esineet, jotka kuuluivat mukaan oli piiiiiitkä peruukki, tiuku panta, nuppineuloilla kiinnitettävä päähine, korkokenkä jalat ja kaksi isoa tyynyä pehmustamassa nuken matkaamista.

Lopulta oli nukkeni vuoro. Tein avaamis prosessista Hartsilapsiin kuvatarinan, jonka saatan julkaista jossain muualla (Liittyy Enwy hahmoon). Ensin halusin nähdä neidin kasvot. Iloiseksi yllätykseksi huomasin, että hänellä oli kasvosuoja ja sen alta paljostui kuvia muistuttava meikki ja valkoiset ripset! Olen todella iloinen, että hänellä on ripset, koska aluksi pohdin olisiko ne pitänyt erikseen ostaa ja laittaa.

Nuken ihmeteltyä hetken aikaa ympärilleen, avasin loput kuplamuovit hänen ympäriltään. Päällään hänellä oli kuvia muistuttavat vaatteet. Kamerani siis kävi tämän avaamis prosessin aikana erittäin tiuhaan tahtiin. Laitoin hänet seisomaan, vaikka se oli hyvin hankalaa minulle näin ensi nuken omistajana. Olin aika väsynyt tuona päivänä, kun juuri 10h lennolta saavuttiin kotiin niin nukkeiluni siltä päivältä oli ohi.

Jatkoa oli seuraavana päivänä. Silloin kokeiltiin lisää kuvausta ja kuvakulmia. Lopulta myös vaatteet lentivät pois päältä, jotta saisin hieman kuvaa nivelten toimivuudesta. Sain vaivoin ja eriskummallisin asennoin hänet seisomaan, mutta päätin, että kokeilemme kuvausta kunhan kuumaliimaan nuken eli seudaan. Se tekee posettamisesta nukelle paljon helpommaksi.

Nyt kun nukkeni on seudattu niin pitäisi uudelleen pitää photoshootti päivä, mutta ennen sitä peruukkia on hieman lyhennettävä, ainakin otsatukasta. Nuo kauniit ripset eivät pääse oikeuksiin kun peruukki laskeutuu noin alas. Vaatteita pitäisi alkaa vääntää, mutta ennen sitä kaavottaa ja katsoa, että kaavat varmasti toimii. Minä tykkään kaavottamisesta!

Loppuun vielä yksi kuva. Niin tosiaan olen pyöritellyt ideaa "nukelle oma blogi", jottei tämä sivusto täyty nukke aiheisista asioista. Toistaiseksi tänne kumminkin teen nukkeeni liittyäviä päivityksiä kaiken muun ohessa. Hauskaa tulevaa viikoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti