maanantai 18. maaliskuuta 2013

Japanin matka osa 5

Hellurei!

Olen jo saapunut takaisin Suomeen. Matka oli erittäin virkistävä ja ihana. En millään malta, että lähdettäisiin takaisin. Kiitän host perhettäni, he olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Ruoka oli aina erittäin hyvää. Tässä linkki, jos joku tahtoo joskus mennä Japaniin, mutta ei majottua kalliisiin hotelleihin.

Tuon Ghibli museo reissun jälkeen kävimme host perheen kanssa ajelulla katselemassa Tokyota yövaloissa.
Skytree
Matkasimme ihastelemaan Fuji vuorta. Täällä Suomessa kun ei hirveesti ole vuoristoa niin kyllä minä olin ihan ihmeissäni ja kuvasin paljon kaikkea. Päiväkin oli upea päivä reissulle. Suosittelen kaikkia käymään Fuji temppelilläkin. Se on todella kaunis paikka ja siellä on erittäin vanhoja ja korkeita puita. Meidän siellä käydessä löysin maasta unisen lepakon. YH!

Harajuku on muodin ja erillaisuuden keskus. Jos olisin vain pienikokoisempi olisi sieltä lähtenyt mukaan monta lolimekkoa. Sunnuntaisin siellä on paljon ihmisiä liikenteessä ja niin olimme mekin. Sen sijaan, että jaan tähän kuvan lolimekoista laitan kuvan kynsistäni. Innostuin tuon reissun aikana kynsitaidetta harrastamaan.

Kuumat lähteet sitten ovat oikesti kuumat! Ja älkää heti menkö dippaa itteänne sinne veteen kaulaamyöden. Mun sydän löi tuhatta ja sataa ja kesti jonkun aikaa, että pulssi tasaantui. Älkää siis keittäkö itseänne. Samana päivänä kävimme palatsia ihastelemassa.

Japanissa on todella paljon temppeleitä ja jokainen on mielestäni upea. Suosittelen kaikille Hase temppelillä käyntiä ja jos mahdollista niin oppaan kanssa. Sen historia on kaunis.

Ennen lähtöpäivää menimme Tokyon ydin keskustaan ja oikesti se oli hieman pettymys. Paljon korkeita kerrostaloja, mutta oli siellä myös Keisarin palatsi.

Suosittelen kaikille Japanissa käyntiä jos vain kukkaro ja aika antaa myöten. Loistava ja erinomainen paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti