sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Japanin matka osa 3

Niin kuin edellisessä bloggauksessa lupasin, kerron nyt hieman matkastani DisneySea:ssa. Se on todella visuaalisesti kaunis paikka. Todella upea teemapuisto. Itse ehkä vielä niin hurjapää, että olin kuvitellut paikan enemmän huvipuistoksi, mutta ei se mitään. Siellä oli todella hauskaa. Ja taas laittelen muutamia kuvia paikasta.

Päivä alkoi ja DisneySea:hin matkasimme junalla. Ensimmäisen kerran Japanissa. Ei se kovin vaikealta vaikuttanut, mutta pitihän sitä varmistaa kanssa kulkijoilta hieman opastusta, että oikeeseen suuntaan ollaan menossa. Teimme yhden juna vaihdon ja päädyimme Disney resorttiin, josta piti ostaa liput Disney junaan. Junamatkalla ei hirveesti annettu kurkistaa Disneylandiin, mutta sainpahan kuvan Disney linnasta.

Disney junassa Mikki Hiiri ikkunat
Kuten jo aikaisemmin kirjoitin DisneySea on todella lumoava paikka. Ei se loppuen lopuksi niin iso paikka ollut, joten kyllä sen yhdessä päivässä kerkesi nähdä, vaikka kello 18 alkoikin jo taivas olla aikasen pimeä. Mutta ei se hidastanut meitä.

DisneySean ensimmäinen nähtävyys
Tuo päivä oli pilvinen ja ehkä hieman kolea, joka saattoi laskea hieman asiakkaiden määrää, eli meille vain parempi juttu. Ei tarvinnut rämpiä ihmismassassa. Söimme ensimmäiseksi, jotta ei tulisi myöhemmin nälkä ja samalla tutkiskelimme karttaa. Ei sitä loppuen lopuksi hirveesti tarvinnut, joten menimme mielen mukaan järjestyksessä.

Tässä kuvassa päädyimme ensimmäiseen paikkaan tulivuoren aukiolle. Kaikki oli niin hätkällyhtävän taidokkaasti ja aidosti tehty. Tällä oli kaksi varsinaista paikkaa, jos otetaan ravintola ja matkamuisto kojut pois laskusta. Ensimmäinen johon menimme oli semmonen sukelluspallo alukseen mentävä laite. Matkalla näimme ikkunoista hauskoja veden kasveja ja mielenkiintoisia otuksia. Toisessa laitteessa, johon mieheni ei suostunut menemään, olin tulivuoren sisällä. Se oli vuoristoradan tapainen, mutta minun makuuni olisi voinut olla enemmän vauhtia ;P Mutta se oli kanssa tosi visuaalisesti hieno toteutus.


Seuraava paikka oli Tritonin kuningaskunta. Siellä oli upea live esitys pieni merenneidosta. Siellä tosin ei saanut kuvata, joten en voi näyttää. Mutta suosittelen kaikille jotka käyvät DisneySea:ssa, ehdottomasti käykää katsomassa. Todella upea näytös.


Sisäkuva ei todellakaan tuo julki tuon paikan maagisuutta, mutta hieman suuntaa antavaa.

Joudun hieman karsimaan tarinaani retkestä, sillä siihen menisi aika paljon aikaa. Tuo on kuva tulivuoren huipusta ja aina vähän väliä sieltä syöksähti tulta. Tämä on ainut kerta kun sain sen kuvatuksi. Se tulee niin yllättäen.

Tritonin kuningaskunnan jälkeen oli Agrabah, joka oli todella upea paikka kanssa. Siis niin paljon yksityiskohtiin kiinnitetty huomiota. Agrabahissa olessa pimeä tuli aika yllättäen, kun kävimme sisällä yhden esityksen katsomassa.


Tämä kuva havainnollistaa, kuinka pimeeksi paikka tuli yllättäen. Tuolla taustalla näkyy kauhutalo. Emme menneet sinne, koska sinne oli tunnin jono. Myös Indiana Jones paikkaan oli tunnin jono. Tosin saimme tietää reissun jälkeen host perheeltämme, että meillä olisi ollut oikeus kahteen fastpass toimintoon (ohitetaan kaikki muut). Mutta ei se mitään. Meillä oli todella hauska päivä.

Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti