keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Nukkekuume iskee!!

En tiennyt minne mennä asiasta avautumaan. Duh no olisi pitänyt heti arvata että tänne ;D Mieheni harvakseen seuraa blogia niin eipä mulkoile pahalla ainakaan heti.

Nukkefoorumilla on myynnissä FairyLandin LittleFee Chiwoo Elf. Ollut jo tosi pitkään ja olen vilkuillut sitä aina välillä. Se on sievä ja ihan kelpo kunnossa, mutta kaipaisin tuohon vielä nukkunaaman ja että hintaa tiputettaisiin aika paljon, koska tolla hinnalla voi ostaa ihan haluamansa LittleFeen. Rehellinen mielipide, älä suutu jos luet.

Mutta sitten aloin sitä tosissaan miettimään. Ihastelen Deviantartissa nukkupäisiä "vauva" nukkeja ja olen haaveillut semmoisesta aikasen pitkään. Ongelmana siis että lupasin ettei tänä vuonna nukkeja enempää tähän talouteen. Mutta entä jos teen oikein paljon töitä rahan kerryttämisen eteen, niin saisinkos sitten hommata, pienen lapsukaisen.

Pysähdyin nyt kuitenkin katselemaan LittleFee tarjontaa ja ihastuin suuresti Renin iloiseen ilmeeseen, mutta myös Rachel on suloinen söpistys. Ensin ajattelin, että ostaisin a la carte jutun kautta, mutta huomasinkin että edullisemmaksi tulee ostaa valmisnukkena :O.

Mutta joo ARGH ei tästä tuu mitään. Hurahtanut, kun hurahtanut. Ihan hirveetä. Rahaa ei tuu ovista ja ikkunoista. Eikä tämä nukke edes ole minulla "pakko saada toi" listalla. Toisaalta listalleni ei ole vielä eksynyt nukkupäistä pikkunukkea. Pitääpä nyt lisätä ;D Tämä on niin väärin!

LittleFeet on näköjään myös magneettijointtisia ja olen siihen ajatukseen ihastunut ihan hulluna, sen jälkeen kun Enwyn käsikoukku meni rikki. Mutta sitten haluaisin paljon eri käsi vaihtoehtoja, joten hinta vain nousisi nukella ja sit ollaan jo 300€ luokkaan (olisi silti halvin tilattu nukke).

Kattoos nyt noit söppiksiä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti