sunnuntai 9. helmikuuta 2014

RV 17+0

Jihuu!

Kai sitä pitää jotain raskaudesta tänne höpistä : ) Vaavi kasvaa ja kroppa tekee muutoksiaan. Nyt ollaan siinä vaiheessa, kun taivuttaa selkää karrelle niin tulee ihme "kumpu" navasta ylöspäin. Ymmärtääkseni vatsalihakset liikuskelee.

Yritys hyvä 10, mutta en kauhean hyvin näy kuvassa.

Vielä ei potkuja tunnu, mutta kyllä ne isommat liikkeet tunnen, kun siellä pyöriskellään ja pusketaan kovemmin johonkin suuntaan. Masulla ollessa on se tunne, että jotain on jäänyt masun alle, mutta siinä hetken kun etsitään nukkuma asentoa, asettuu vaavikin.

Vuoden alussa otin ensimmäiset mitat ja pohdiskelin jo silloin, että ompa tutun oloiset luvut, että en usko rinnanympäryksen, vyötärönympäryksen, lantionympäryksen muuttuneet raskauden aikana. Otinpa sitten uudet mitat tällä viikolla. Samoja lukemia näytetään kaikissa muissa paitsi rinnan-alaympäryksessä. Näköjään ollut turvotusta ja nyt on laskenut sieltä ainakin. Kiloja ei ole vielä kertynyt. Ihan mukavaa, sillä tätä ylimäärästä olikin jo valmiiksi, saa nyt nähdä milloin ne kilot sieltä tulee. Harvan tiedän välttyneen raskauskiloilta. Ruuan kulutus on ehkä pienentynyt nytten.

Eiköhän ne kivistykset ja venymiset alkaneet taas. Nyt on alavatsa-nivuset välillä venymistä ja kirpaisuja. Vatsan seudulla muuten tulee vain ilmapallo tunnetta. Selkä eilen alkoi hieman reistailee, kun tuli paljon istuttua. Onneksi hierojalle keskiviikkona <3

Neuvola aika tiistaina! Taas pääsee kuulostelemaan sydänääniä ja naureskelemaan, kun vaavi yrittää vältellä laitteen alla oleskelua. Mitäköhän muuta keksii tällä kertaa? Siellä on niin kiva käydä jutustelemassa. ^^

Aloitin psykiatrilla käynnit. Jospa sais tähän pääkoppaan vähän apuja ja vinkkejä, että pystyisi nauttimaan raskaudesta ja elämästä täysillä.

Ja loppuun ihastuttava wc kuva rv 16+6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti