tiistai 28. tammikuuta 2014

Raskaus etenee 15 + 2

Hiips ja silleen.

Vaihteeksi taas tätä asiaa. Kaikki on suht mukavasti mennyt. Selkäkivut helpottanut! Jehee! Vessassa rampataan edelleen. Syömisessä hieman muutoksia tapahtunut, että välipalat näyttäisivät jäävän välistä, lähinnä vahingossa. Kyllä minulla nälkä on ja tunnen että pitäisi syödä, mutta se vain unohtuu. Perus ateriat kuitenkin syön (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala). Voin taas nukkua vatsallani! Wuuhuu! Masu jatkaa kasvuaan. Rinnat elävät rauhallista elämäänsä vaihteeksi. Menin ostamaan 5 paria rintsikoita. Toivottavasti ei tarvitsisi ihan parin kuukauden päästä uudestaan.

Sitten paljastetaan tylsempi juttu. Minulla mielialat on aika alhaalla ja en oikein tiedä miten päin olla. Haluan iloita ja olla reipas, mutta tuntuu kuin kaikki kasaantuisi niskaan ja mitään ei tekisi oikein. Olen huomannut että kalastelen positiivisia asioita. Niin kuin onnistuneet ompelutyöt, pikkusiskon paperipokemon. Mutta ne on vain hetkellisiä ilon tuojia. Menin sitten tästä alakulosuudesta puhumaan neuvolassa tänään ja sain lähetteen neuvolan psykiatrille. Kattoo nyt mitä jännää keksitään. Toivottavasti mieli kevenisi ja jaksamista tulisi lisää.

Hihiii! Sitten iloisia asioita. Äitini auttoi minua löytämään rattaat. Aluksi tarkoitus oli, että ottaisin hänen rattaat ja vuoraisin uusilla kankailla mieleisekseni. Noh hän löysi saman merkkiset rattaat ja turvakaukalon, niin niitä tässä sitten shoppailen. ^^ Laitan kuvia niistä myöhemmin, kunhan varmistuu että kaikki menee suunnitellusti.

Laitetaan ensimmäinen satsi kuvia raskaudesta! Wippii... Minä ja kameran edessä oleminen... Noh joo. Ehkä se helpottuu kun masu kasvaa enempi.

Rv 7+1
Rv 9+6 
 *note to self älä pidä kuvio paitoja.
Rv 15
 No tämä on jo valmiiksi hämy kuva, mutta kai siinä jo jotain näkyisi olevan.
Rv 15+2
Okei okei, ehkä se on jo jonkun verran pyöristynyt. Noi turbo munat kyl on joo kasvanut ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti