torstai 5. kesäkuuta 2014

Reissuun

Hiips!

Minä lähden taas mummia moikkaamaan Pohjois-Karjalaan. Matkassa mukana äiti ja pikkusisarukset + veljenpoika. Nyt pitää pakata ja kohta auto starttaa.

Mitäs minulle kuuluu? Eipä tässä oikeestaan mitään ihmeellistä rv 33+4. Masu kasvaa, harjotus suppareita on, masu arvet tuntuu tummenevan ja enenevän aina supistuspäivän myötä/jälkeen, turvotusta, nukkuminen käynyt katkonaiseksi, kömpelyyttä jne.

Matkaan lähtee mukaan nukkeloinen, Enwy pienimmän siskon pyynnöstä. Jospa sille tulisi jotain tehtyä matkan aikana tai sit vain perus photoshoottia. Sen näkee sitten.

Minulla on nyt kokeilussa Bio Oil. Tai aloitin sen käytön 3.6. Pikkuinen pullo ja tyhjenee pikkuhiljaa. Nopeasti imeytyy, mutta vielä on vaikea sanoa onko tuosta mitään hyötyä. Pullossa lukee, että raskaana olevien kannattaisi ottaa käyttöön 4 raskauskuulla. Hoh hoh, no ehkä se olisi ehkässy. Mutta kokeillaan nyt tuo yksi puteli ja katotaan onko mitään hyötyä.

Tuli tuo yö nukuttua vähän kehnosti. Heräsin 3 ja pyörin sängyssä tunteloisen. Sitten päätin nousta ylös ja menin chinchilla huoneeseen kertyneet puhtaat vaatteet lajittelemaan. Samalla juoksutin sitten chinchu poikia <3

Noh palaillaan, kunhan kerkiää. Pohjois-Karjalassa hieman hitaanlainen netti niin ei tule varmaan hirveesti koneella istuttua, mutta mahdollisesti mökillä kalasteltua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti