keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vaatteita piisaa

Mini päivityksenä laitan teille hienon kuvan.

Eli vauvahuone on täynnä vaatteita. Sain vihdoin ja viimein jätesäkit käyty läpi ja lajiteltu kutakuinkin noin. Eli ikkunan edessä on kaksi pussukkaa ja sen alla olevat laatikot ne pitää käydä vielä läpi ennen armotonta pyykkäystä. Pyykkäyksen jälkeen onkin valintaprosessi, mitkä jää ja mitkä menee kiertoon.

Pinniksessä on tyhjä äitiyspakkaus ja täysi äitiyspakkaus. Pinniksen edessä on pahvilaatikko, jossa erinäisiä vauvatavaroita. Kaikki vauva asiat eivät vielä ole huoneessa (makkarissa ainakin yksi laatikko ja varastossa on koliikkisitteri), mutta kyllä ne sinne vielä päätyvät.

Juups juup. Kyllä tossa on aika paljon vaatteita :D Mä hankin silloin alussa nuo kaksi muovipussia ikkunan edessä ja sitten myöhemmin kestot. Äitiltä näytti muutama löytyvän ja sitäkin enemmän harsoja. Mietinkin pitääkö harsoja seuraavaksi ostella, onneksi ei. Vielä tulisi ostella riisipaperia vaippoihin niin helpottuu kakkojen pesu. 

Onhan se kiva, että vaatteita piisaa niin olen voinut hyvällä omatunnolla ittelleni mamma vaatteita ostella. Vähän itteeni investoinut.

Näkyillään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti