tiistai 6. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Terppa!

Aika menee siivillä ja tunne on ettei aikaan saa paljoakaan. Viime viikko meni fb:ssä pyörivän arkihaasteen teossa ja vappuillessa. Itse asiassa viime viikko meni oikein mukavasti, mitä nyt ei nivuskipuja lasketa. Vaihteeksi "helppo" raskausviikko. Nyt sitten (rv 29+2) on alkanut selkäkivuilla ja migreenillä, joka päätyi oksentamiseen. Tänään ei ole oksennusta tullut, mutta eilinen päivä kummitellut koko ajan mielessä.

Onhan tossa eilinen yökin pipariksi mennyt, kun heräsin 4 aikoihin harkkasuppareihin. Ensin ihmettelin, että mistä on kyse ja yritin vaihdella asentoja, käydä vessassa. Kunnes sitten osasin hahmottaa, että aaltomainen epämukavuuden tunne oli peräisin alamasusta. Vielä siis ei ole supistellut alhaalta. Kyllähän se ohi meni 20-30min päästä, mutta olihan se aika ikävää, kun väsytti aika paljon. Päivällä sitten olikin migreeni, josta jo mainitsin. Ekat oksentelut tähän raskauteen.

Tämä yö meni sitten myös huonosti. Heräilin tunnin välein 3:30 asti. Olin siis illalla päättänyt, että tarvittava pissanäyte vietäisiin labraan aamulla. Jostain syystä sitten stressasin yön aikana hirveästi ja edellinen päivä pyöri paljon mielessä. Mies heräsi myös ja juteltiin hetki. Katsoin kelloa 4:45 joten sen jälkeen nukahdettiin ja herättiin aamuun 8:30.

Labra meni hyvin nopsaan. Mutta olo oli aika nuutuinen ja selkään koski. Kävimme Kotileipomo Laineella ostamassa hieman kotiin levonnaisia ja päädyimme Coffee Houseen aamiaiselle, kun jääkaappi ammotti tyhjyyttä. Rauhassa söimme ja läksimme kauppaan. Voi että aika mateli ja kävelin toooooosi hitaasti. Ihastuttava rouvakin kyseli vointia ja toivotti jaksamisia. Olinkohan oikeasti niin tuskaisan näköinen? Onneksi kauppaan on tullut noi penkit, joilla sitten kävin pysähtelemässä. Saatiin me kasaan ainakin viikonruuat ja loppu summa ei ollut niin päätä huimaava, kuin viime reissulla.

Vaihtelevasti siis menee. Nyt pitäisi vain tuo vauvan huone saada siivottua, että sinne voisi mitään tavaroita viedä. Olen sieltä jo muutaman pahvilaatikon pois vietyä, mutta vielä on aika paljon vielä sielläkin. Huoneessa on kamala ummehtunut haju, kun ei siellä ole tullu pyörittyä. Ilma seisoo YÖK.

Ens viikkoa odottelen innolla ja kauhulla. Silloin on neuvolaa, hierojaa, kirkon babyshower, psykaa, äippäpolia. Miten ne onnistuikin kaikki samalle viikolle? Noh kuitenkin sitä innolla. Tällä viikolla on neljäs hääpäivä ja sitä katotaan miten vietetään. Keramiikka vuosipäivä <3

Loppu ihmettelyksi, kun tämä ilmeni tässä kirjoitellessa, siis masu mitä sä teet?

P.S. noi punaset viivat on ihan raapimajälkiä. Raskausarpia löytynee reisistä ja oikeassa kyljessä pikkuisia merkkejä. Voi kun jäisikin siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti