tiistai 13. toukokuuta 2014

Ruma päivä

buuu!

Mutta näitä tulee aina välillä. Eilen oli siis "yhyy olen niin ruma ja haluan kadota maailmasta". Mikään ei innostanut. Itkua tuli vähän väliä. Rakas mieheni halaili ja upotti minua rakkauteen. Nukuin pitkät päikkäritkin, kun olotila ei ottanut kohotakseen.

Yleensä näinä päivinä alan leikkimään meikeillä, mutta ei ollut luova tunne. Iskin päähäni ruusupannan, jonka ostimme vuosipäivänä. Laitoin korvikset korviin, killuttimet nilkkaan ja yritin piristyä valokuvaamisesta. Kamera ei tahtonut kuvata minua minun käsien kautta. Mutta mieheni kautta. Tulihan sieltä muutama ihan hauska kuva. Ja kyllähän siitä mieli sitten hieman nousi.

Tänään oli neuvola (RV 30+2), jonne meinattiin lähteä pari tuntia liian aikaisin. Innokkaita, eikäää :D Jihuuu pissassa ei ollut mitään. Hemppari todella hyvä. Paineet oli aluksi hieman ylöspäin, mutta ottivat uudestaan niin eipä siinä hirveesti mitään. Sf mitta otettiin. Viimeksi ja ensimmäisen kerran kun se otettiin ilmestyi piste yläkäyrälle. Nyt sitten hieman laski lähemmäs keskikäyrää.

Katselivat sokeriseurantaani ja sain paljon kehuja. Noh nyt odottelen vain perjantain äippäpolia ja tietoa minkäs kokoinen pikku hobitti on. Painoa on tullut... Huooooh. Eiväthän ne siihen sanoneet mitään kummosta. Se on nyt siis 5kg raskauden aikana.

Ja hei nyt minullekkin ilmestyi raskausarpia. Ehkä sekin vaikutti eiliseen ruma päivään, mutta en ole silleen asiasta kauhean ihmeissäni. Come on. Minun kokoinen on varmasti jo aikaisemmin saanut venymisarpia. Mutta olisihan se ihanaa jos massu olisi arveton ja saisi ihania kuvia otettu. En ole photarin ihme käyttäjä, joten kuvien muokkaus ei kuulu vahvuuksiin.

Tästä jatketaan. Huomenna hierojalle rentoutumaan ja illasta kirkon ihanien naisien järjestämään babyshoweriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti