torstai 22. toukokuuta 2014

Joko riittää?

Yello! (Tämän bloggauksen kirjoitin jo maanantaina)

Raskaana on kivaa, oman aikansa.

Maanantaina oli todella tuottelias päivä. Äidilläni on mennyt pyykinpesukone rikki, niinpä hän tulee pesettämään pyykkinsä meille. Samalla kylään tulee pikkusisarukseni ja veljenpoika. Kun lapset puuhastelee omiaan (piirtää, leikkii leluilla), äiti patistaa laiskamadot (viittaan lähinnä itseeni) liikkeelle. Olemme kunnolla hyökänneet "varasto"huoneen kimppuun. Siellä siis on minun tavaroita, jotka ei ole löytänyt vain paikkaa. Olihan siellä myös mieheni tavaroita, mutta ne katosi sieltä hetkessä, kun siitä vain sanoi :O

Onko äiti käynyt kahdesti ja huone oli siisti! Tuossa siis viimeiset tavarat lähtivät huoneesta ja huoneen seinät ja lattia pyyhittiin. Unohdin ottaa kuvan siististä huoneesta, koska meille tuli hinku täyttää se vauva-lastenvaatteilla. Äiti ei ole 7 lapsen jälkeenkään myynyt vaatteita eteenpäin, joten kun vauva uutinen tuli niin vaatteet vaihtoivat omistajaa. Nyt ne on tuolla vauvahuoneessa ja ne pitää käydä läpi, pestä ja valita mitkä jäävät ja mitkä lähtee eteenpäin.

Mutta palataanpas ensimmäiseen lauseeseen. Maanantain itku oli se, että kun raskaus alkaa olemaan aika rajoitteellista (ei kurottelua, kömpelyys, hullu hikoilu, turvotus, raskaiden asioiden nosto kielto, jne.). Haluan auttaa ja tehdä enemmän. Minua harmittaa ihan hirveästi, kun en tehnyt enemmän silloin kun raskaus ei ollut vielä niin pitkällä. Turhauttaa vain. Kukaan ei sano mitään siitä, etten tee jotain, mutta minua ärsyttää.

Vähän niinkuin alkutilanne, mutta tästä oli jo lähtenyt laatikoita kävelemään.

Ennen kuin äiti tuli auttamaan, niin meidän siivoustaktiikka oli, että kun minusta tuntui, niin mies toi pahvilaatikon ja minä laittelin ne kasoihin ja kerroin minne viedä.

Äiti tuli käymään joskus viime viikolla ja silloin saimme huoneen näin hyvin tyhjäksi.

Tuon kehys jutun alla oli miehen pinkka ;D

Ja kuten sanoin niin en muistanut ottaa kuvaa, kun huone oli tyhjä ja siisti.

Vaatteita on siis vauvan vaatteista 110cm kokoon. Joukossa myös lakanoita ja harsoja. Kiitos äiti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti