sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kunhan taas kerkiää

Sitä luulisi että näin mammalomalla sitä aikaa olisi. No ei todellakaan. Tuntuu että nyt sitä vasta juostaankin joka suuntaan. Apu pyyntöjä lastenvahdiksi, tapaamisia ennen vuokralaisen ulostuloa, neuvolaa/äippäpolia, ompelua jne. Kyllähän tässä vielä kelkassa pysytään, mutta kyllä vähän menee jo pää pyörälle.

Pohjois-Karjalasta kotiuduttu ja tänään siis rv 35+0. Vaatteita pitää vielä lajitella vauvahuoneessa ja sitten alkaa hullu pyykkääminen. Millois mä sitä kerkeisin tekemään? Huh. Kauheesti tuntuu että kohta ollaan vararikossa, mutta kyl tuo miekkonen nyt on ollut jotenkin tyynenä, joten taidetaan olla ihan varoissa.

Pitää nyt oikeesti kattoa että milloin tänne jotain järkevääkin tekstiä kerkiää kirjoittelemaan. Nyt ei todellakaan ole se aika. Päiväkirjaan on tullu taas paljon merkintöjä ja ehkä siksi tänne sitten vähempi. Kyl mie sitten taas aktivoidun, kunhan tämä hulina helpottaisi, mutta helpottaako se sittenkään. Tässä kesällä on kyl niin paljon kaikkea tapahtumassa et huh huh :D Ei oo näin menokas kesä ollut vähään aikaan. Kumma juttu.

Ai juu. Mulla kannettavan D kansio meni täyteen. Siellä siis on pääasiassa kaikki ottamani kuvat, että nyt on kiintiö täynnä ja on pitänyt alkaa C kansio täyttämään. Kunhan saadaan auton huolto ja katsastus saadaan maksettua niin voisi sitä miettiä sen ulkoisen hankkimista.

Mökin laiturilta masuilu kuva. rv 34+4

2 kommenttia:

  1. Suosittelen oikein lämpimästi ulkoisen hankintaa! Ei harmita vaikka kone sanoisi itsensä irti, kun rakkaimmat kuvat ovat tallessa, jossakin muualla kuin koneella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On pitänyt vaikka kuinka pitkään hommata, mutta aina on tullut jotain mukamas tärkeämpää. Onhan mulla jo kerran kannettava hajonnu, mutta onneksi saimme pelastettua kuvat talteen. Aina ei voi olla niin onnekas.

      Poista