keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

4D ultra ja kokemuksia Felicitas klinikasta

Hihiii!

Nyt näpytellään eilisiä kokemuksia. Kävimme siis Felicitas klinikalla 4D ultrassa, rv 24+2. Sinne oli hieman hämmentävä löytää, mutta hieman kun rakennusta kiersi niin löyty oikea ovi josta sisään. Kamala pissahätä ei helpottanut hississä seisoskelua. Kun ovesta vihdoin pääsiin sisään niin etsittiinpä se vessa ensimmäisenä. Jostain syystä päässä tuntui oudolta ja oli vähän heikottava olo, mutta se meni ohi n. 10min. Vastaanotossa nopea esitietolomakkeen täyttö ja sitten odottelemaan vuoroa.

Meidän vuoro olisi alkanut 9:30, mutta edellisillä asiakkailla venähti ja niinpä me pääsimme sisään 9:40. Meidät otti vastaan Tapio Kurki. Mukava silmälasipäinen mies, hyvin asiallinen ja homman osaava. Istuimme hetken jutustellen. Kerroimme tulomme syyn: Rakenneultra kokemus. Ultraaja kirjoitti kertomusta samalla ja lopulta pääsin kömpimään ultraustuolille. Kerroimme ettemme halua tietää pikku hobitin sukupuolta, joten Tapio piti kyllä hyvin tiedon itsellään.

Geeli mahalle, dvd tallennus pyörimään ja menoks. Siellähän se pirpana samassa asennossa köllötteli, mutta mielestäni oli kyllä hyvin aktiivisella päällä potkuista ja uiskentelusta päätellen. Tutkimme ja ihmettelimme hyvin perusteellisesti ja Tapio kertoi joka kohdassa mitä missäkin oli ja miltä näytti. Hyvin on kehittynyt ja kasvanut pikkuinen. Painoa arvioitiin 713g, jota aluksi säikähdin, mutta huojennuin kun kertoi ja näytti käyrältä, että on juuri oikean painoinen. Jos kasvu jatkuu samalla mallilla niin syntymäpainoa olisi +/-3500g.


Mittojen perusteella vastasi viikkoja päivälleen ja siitäkös ilostuin vielä enemmän, koska olen ollut huolissani, tuleeko meille sokerivauva tai isokokoinen. Tosiaan asento oli aivan sama kuin, mitä n. kuukausi sitten, istuu polvien päällä. Tapio sanoi että asento on haastava, mutta kokeneelle tämä näytti oikein helpolta hommalta. Aluksi näytti etten saisi niin tarkkoja kuvia, mutta eiköhän ne sieltä metsästämällä löytynyt! ja olihan se ihanaa kuulla ne rytmikkäät selkeät sydänäänet 145. Kyllähän siinä kyyneliä tirauttelin onnessani.

Aivan mahtava sivuprofiili kuva <3

 Kädet heiluivat välillä kasvojen edessä, mutta lähinnä sivuilla niin saatiinpa näinkin hieno kuva pikku hobitista! Tuo nenän nypykkä, ihanat huulet!
Sitten tässä on vähän sivuprofiilia 4D muodossa.

Ai että. Siis kyllä olen erittäin tyytyväinen. Ultrauksen jälkeen sitten vielä vähän juteltiin ja kirjattiin loppu ultrauskokemus ja juteltiin kelakorvauksista. Yritetään nyt kuitenkin, jospa sieltä jotain irtoasi. Kuulema voi tulla 50€ jos hyvin käy.

Mutta tosiaan laskua tuli yhteensä 253.70€
Erittely:
ultraäänitutkimus 119,50€
lääkärissä käynti 115,40€
toimistomaksu      15,80€
DVD                     3,00€

Mitäs vielä... Nyt on alkanut närästää, kun näläntunne tulee. Ei kauhean mukava tunne. Ja näin kellojen siirtämisen myötä on illalla alkanut enemmän väsyttää? Lie mistä johtuu. Tämmösiä kuulumisia tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti