tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pääsiäisloma tulee

Hip hei!

Pääsiäisloma tulee ja mie lähden perheen kanssa Pohjois-Karjalaan mummia moikkaa. Massuja esittelemään. Ultrakuvia ihastelemaan. Kuulumisia kertoilemaan. Mummia kaikin puolin ilahduttamaan. Matkaan lähdetään torstaina, mutta kaikki on vielä kesken. Pitäisi kämppää siivota hieman ja pakkailla.

Paja loppuu huomenna! Olen super innoissani, koska kohta pääsen tätä kotia laittamaan ja vihdoin pääsen tukahdetun pesänrakennus vimmani päästämään valloilleen. Pitäisi tehdä joku kiva läksiäiskortti noille, mutta taidan sen sittenkin miettiä vasta huomenna.

Tänään oli neuvolalääkäri aika. Nyt on sitten raskauden aikana kertynyt 3kg. Verenpaine ja hemppari oli oikein mallikkaasti pysyneet samassa kuin tähänkin asti. Lääkäri ultraili ja yllätykseksemme pikku hobitti oli kääntynyt. Mietinkin neuvolaan mentäessä, että jopa tuntuu oudossa paikassa liikkeet. Tämä selittikin sen. Liikkeet tuntuu aika erilaisilta, kuin aikaisemmin. Nyt ne on paljon "terävämmät". Käsien heiluminen tuntuu nyt paljon selkeämmältä ja välillä sitä pysähtyykin pohtimaan, että kääntyikö vaavi takaisin. Potkut tuntuu siinä n. 10cm navan yläpuolelta, mutta aina välillä myös navan molemmilta puolilta, eli kyllä siellä aika paljon nyt alettiin liikuskelemaan ja hakemaan uutta asentoa. Hämmentävää.

Juuri kun sitä alkaa hahmottamaan pienoisen uni ja valve aikoja niin eiköhän se päätä heittää kaikki päälaelleen (kirjaimellisesti) ja nyt uusia havontoja kohden.

Hei voisin vaikka senkin kertoa, että pilateksessa olin tänään ja kyllä ne selällä hengailut alkaa oikeasti olemaan jo vaikeita, mutta vielä ei mahdottomia. Vatsallaan en halua edes yrittää, mutta ohjaaja on todella hyvä ja keksii mulle vaihtoehtoisia liikkeitä.

Vesitreeni meni viime torstaina ihan hyvin. Jatkossa mennään sinne ja aijon tosiaan aika rauhallisesti ottaa siellä, koska vaikka tuntui että olisin vain puol tehoilla siellä tehnyt niin kyllä sen tunsi koko kropassa.

Pikku päivitys, mutta tärkeitä asioita minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti