torstai 10. huhtikuuta 2014

Lopen paja ja kaikkee muuta

Moro!

Tänään oli vika päivä Lopen pajalla. Siellä olin kangaspuilla nakuttelemassa mattoa ja poppanoita. Tosi kivaa puuhaa ja nopeasti pääsin jyvälle. On se kivaa oppia uusi taito. Matto oli asiakastyö ja sitä aloin tekemään kesken. Jälkikäteen tarkastelin, että hieman on eroa käsialassa (minun siis tiukempaa), mutta toivottavasti asiakas tykkää. Poppanaa tein haluamillani väreillä ja teinköhän minä niitä 3-4 pitkää.

Tuolla takana on yhdet puut ja niillä tein sen maton. Loimet loppuivat siinä oikein sopivasti. Nyt jonkun on mentävä uudet sinne luomaan. Sitten tuossa edessä onkin poppana jota aloin väkertämään.

Ihan veikeät värit siihen tuli. Tein eri paksusia raitoja siihen. Taisin tehdä siitä yli 120cm. Menikö siihen pari päivää?

Lopella on kyllä uskomattoman hyvä kudevarasto mattoihin, että sinne vain tilauksia tekemään. Syksyllä taitaa hinnat hieman nousta. Sinne siis voi itsekkin mennä kutomaan ja tuoda omat kuteet.

 Tässä onkin kuvaa kolmannesta poppanasta, tuolla alhaalla näkyy hieman keltaista ja oranssia. Ihan hauska ja pirtee siitäkin tuli. Oranssista taisi tulla kanssa jotain 120cm luokkaa.

Halusin yrittää tehdä hieman miehisempään makuun. Ihan jees mökki liina :) olikohan 100cm.

Sitten hyppäsin kolmannelle kangaspuille saattamaan kolleegani työn loppuun, kun ei viimeiseksi päiväksi päässyt tulemaan. Siitä tuli 100cm.

Värit ei jostain syystä nyt ihan vastaa todellisuutta, mutta siis noi pitkät kappaleet olivat roosan eri sävyjä ja sitten tein vihreää ja pinkkiä. Taisi yksi pajalaisista ihastua noihin väreihin. Kunhan loimi loppuu niin taitaa tuo olla myyty.

Sitten turistaa ruoka-asiaa. Ei ole vielä rytmittynyt tämä syöminen, mutta olen paljon tietoisempi siitä mitä tulee syödä ja että useammin pitäisi syödä.

Tein yksi päivä kiivi, banaani, mansikka, maustamaton jugurtti jee jeetä. Mukavan kirpeää minun makuuni. Tein sitä sitten hieman enemmän kuin yhden lasillisen niin kaadoin jätskimuotteihin. Mukavia pikku välipaloja. Vielä pitäisi kokeilla päärynä, banaani, mansikka. Päärynää en ole syönyt ikuisuuksiin.

Yksi päivä kokeilimme siskoni kaverin reseptillä jauhelihakastiketta. Minä hoidin tällä kertaa ruoka-annostelut niin kyllä minua hieman mieheni ja pikkusiskoni vilkuilivat, kun huomasivat tuon rehukasan omilla lautasillaan. Aina niitä saa olla patistamassa!

Hei voisihan sitä joo ehkä masukuvia tännekkin tunkea!

Tässä siis raskausviikko 25+0. Naamaan on alkanut kertymään nestettä(?). Ja tuo tukka muuten menee taas saksien alle maanantaina! Jihuu VIHDOIN! Pikku hobitti potkii oikein mukavasti. Tänään ollut about samaan aikaan hereillä kun pajalla työskennellessä ja nyt sitten kotiin päästyä nukkunut. En ole kiinnittänyt huomiota onko meillä joku rytmi menossa, mutta voisin alkaa ihmettelemään.

Apua! Alan jo unohtelemaan mitä ompeluhommia minulla seisoo! No tutut lasten kigut vieläkin seisoo, mutta siihenkin taitaa tulla piahdoin muutosta, kun äitini meni ostamaan haalaripuvun. Pitää kattoa sen istuvuus niin voisin vaikka kaavat siitä varastaa ;) Sitten kesähäitä varten on serkun kihlatun toisen mekon ompelu. Ja ystäväni pikkuneidin hääjuhlamekon ompelu. Oliko muuta!? Siis sen anoppini pussukan jo tein, mutta unohdimpa siitä kuvat ottaa. Pajalla ompelin Molla-Maijan, lelusta kaavoittamalla. Siitä voisi kirjoittaa oman jutun.

No ni moi moi! ;D

Eikun ps. Käytiin tiistaina pilateksessa piiiiiiitkästä aikaa. Ihan kivaa oli, mutta taitaa olla jo liikaa lattia juttuja tälle selälle. Tänään vesitreeniin. Katotaan mimmonen raato vedestä nousee.

pps. Kestovaipat alkavat kasaantumaan meille ;D

ppps. Liikaa hymiöitä!!! >___<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti