maanantai 25. marraskuuta 2013

Väsyttää

*haukoitus*

Juu hei. Sunnuntai oli nukkumis päivä. Ja tänään ensimmäinen hankala päivä, kun ei jaksanut/huvittanut nousta. Ja nykyään minulla on syy nousta aamuisin. Minut on "työllistetty" pajalle. Siellä askarrellaan, kudotaan, neulotaan, ommellaan jne. Ihan mukavaa puuhaa.

Mutta tosiaan, olen taistellut 2 viikkoa päiväunia vastaan urheasti. Siinä kello 16-18 aikaan väsyttänyt ihan hirveästi. Eilen annoin periksi. Tänään taas taistellaan, mutta voi hyvänen aika kun väsyttää.

Seisominenkaan ei enää kuulu lempi puuhiini. Toisaalta milloin ne olisikaan kuulunut. Kauppa reissusta selviän kassalle asti ja sitten alkaa hankala pingviini kävely. Alaselkään särkee jos kävelen liikaa.

Hei enää ei pissitä niin paljoa, JES! Mutta nälän tunne kasvanut ihan hirveästi. Nytkin odottelen, että saisi kohta ruokaa massuun.

Voi tätä venymisen tunnetta. Ihan kamalaa. Kohta masulla nukkumisesta ei tule yhtään mitään, kun rinnat kipeilevät. Ja ehkä muutenkin olisi jo hyvä aika opetella nukkumaan muissakin asennoissa. Notkoselän takia selällä nukkuminen ei ole mukavaa, mutta jospa sitten kun päästään raskaudessa eteenpäin, sulkeutuisi tuo notko hieman. Kyljellä nukkumisesta ei tule mitään, kun aina käännyn siitä sitten masulle.

IIIIH! Tajusin tänään, että ensi maanantaina olen neuvolassa. Jihii!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti