torstai 7. marraskuuta 2013

Tupperit värittävät elämää

Heippa hei!

Tässä lupaamani tupperi pläjäys. Eli täytän tässä nyt ajankohtaisten kampanjoiden tarjousten vihkosista kuvia ja syksy/talvi katalogin kuvia. Ajankohtaiset kampanjat löydät täältä. Kuvaston löytää täältä. Aloitetaan.

Tämän tajouksen löytää viikko 46. Itteltäni uupuu Kaavin ja olen odotellut uutta väriä, kun omistan tuon silikonilastan liilana. Ihan kiva tämä sininenkin on, mutta ennemmin ostaisin sen mikä löytyy kuvastosta oranssi-mustana. Joten vielä odottelen jospa tupperilta tulisi jokin kiva väri.

Jos sitä tilaisi viikolla 46, sitä saisi lahjaksi tuommosen patakauhan. Ensin katselin ihastellen, mutta äitini näytti kauhan livenä ja eipä se sit enää innostanutkaan. Semmonen sekotuskauha. Kai sillä voi nostella jotain pataruokaa ja riisiä, mutta jotenkin itse kaipailen syvempiä kauhoja.

Nämä ihanaiset löytää tarjouslehtisestä 44-47. Oma keittiöni ei ole vihreä puheinen, mutta isosiskolleni nämä olisivat aivan nappisuoritus <3

Voi kyllä minä haluan tuon palapallon! Muistan lapsena leikkineeni tolla ja tuo pallo tuo niin ihania lämpöisiä muistoja.


MicroGourmet on aivan liian syötävän ihanan värinen, mutta empä mie osaa käyttää tuota. Äiti sanoi, että voisin vaikka harjotella ensin hänen vihreellä tuommosella.

Ai juu ja nämä löytää tarjouslehtisestä viikko 42-52

Myös nuo piirustuslevyt ovat muisto lapsuudesta ja haluan ne!

Ja nyt tuo allegra sarja löysi minulle mieluisen sävy yhdistelmän. Voisin tuotakin harkita.

Sitten päästäänkin Kuvaston tuotteisiin.

Extrachef on ihana tuote. Sillä yleensä teen terveysjätskiä. Speedy Chef II löytyy minulta ihanaisen liilana. Todella kätevä ja helppo käyttöinen. Tätä tuotetta meillä paljon tullu käytetty. On kakut, lettutaikinat jne. tällä tullu vatkattua. Tuo Slice n´ Star en itse omista, mutta on sekin todella hauska vehje. (Äiti mä haluun noi reseptikirjaset)
Jäätelökauhan sain tänä vuona synttärilahjaksi. Oh kyllä se on mukavan painoinen, ei mikään kevyt epeli. Se on todella hauskan muotoinen, tuo koverrus osa. Hyvin palloja tulee ja nopeesti puhdistuu.                                           Purkinavaajaa en aluksi meinannu hankkia, koska ajattelin että tuohon tarvitaan jotain mystistä käyttöosaamista. Mutta taivuin kuitenkin ostamaan, koska olen onnistunut 2 pikku purkinavaajaa ruostuttamaan ja hyvä osto päätös tämäkin oli. Ei todellakaan tarvii osata ydinfysiikkaa saadakseen purkin auki tällä. Tossa nokassa on myös kannen nostin. Ei jää teräviä viiltäviä reunoja, kun tätä käyttää.                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Sosenuija on osoittautunut  erittäin varmaksi ja parhaaksi muussaajaksi. Ei jää sattumia, kun tällä laitat survaten. Aluksi olin hieman huolissani kahvasta ja sen ergonomisuudesta.  Pyh ja pah! Varman vahvan otteen saa ja hyvin käy muussaten.

Talouspaperirullapidin ei löydy vielä minulta, mutta toi on kyllä seuraavassa tilauksessa ehdottomasti. Vielä noin näpsäkkää ja kätevää telinettä en ole löytänyt. Tuossa on kantokahva, mutta mikä parasta, tuo kukkanen pitää tuon paperin paikallaan, eikä paperi lärpätä missä sattuu. Ja helpottaa myös arkin repimistäkin. ;)
Kauhoja en ala tässä läpikäymään. Joku vois kyllä minulle esittelyn näistä pitää, että kuinka kätevät ja mihin kaikkeen kukin on mitäkin täyttänyt, mutta tuossa on nuo oranssit nuolijat. Tuota keltasta kauhaa olen pohtinut. Liila kakkulapio/piirakkalapio on osottautunut toimivaksi epeliksi. Mutta kyllä minä vielä joku päivä haluaisin semmosen hopeisen kakkulapion sitten joskus. Lettulastaa kaipailen, mutta noista kahdesta luulen, ettei niistä ole hommaan. Eli hei konsulentti, voisit minulle näistä kauhoista vähän kertoilla.

Veitset <3 Voi rakkaat veitset. Jos jostain olen ylpeä niin noista veitsistä. Niistä puhuin ohimennen kesäkuussa. Aivan ihanat. Niin terävät. Värejä! Haluan keittiööni värejä! Nuo teränsuojus jutut on kans todella kivat. Kun kattoo vetsilaatikkoa ja huomaa teräsuojuksen lopumassa, tietää että se on pesussa.                                                                                        Sharp Star II on ensimmäinen vetsenterotin jonka olen kuullut terottavan sahalaitaista veistä.                                                          Leikkuulauta on suunniteltu niin, että liemet (vaikka tomaattimehu) valuvat tuohon reunoille, eikä pöydälle. Lauta myös sulkee leikkausjäljet.                                                                                Minä haluan nuo sakset!!! Taitaa tulla tupperpukki meillä käymään ;D Ongelma noissa saksissa on vain, että ne ei ole punaiset. Yhdessä vaiheessa oli tarjouksessa punaiset sakset, mutta koska äityli auttoi minua saavuttamaan veitset tupperlahjaksi niin hän pölli ne sakset. Jospa se väri tulisi uudestaan.
Uunikintaita olen testaillut äitini luonna ja kyllä ne on hyvät. Ei polta, oli kuin kuuma, juuri uunista otettu vuoka. Turvassa pitävät kätöset. Helppo putsata roiskeet noista, kun taas kun minulla on kankaiset kintaat niin nehän joutaa pesuun heti kun ovat likaantuneet. Edelleen tuo väri ei sovi minulle. Jospa joku päivä tulisi toinen väri. (Äiti mä haluun ton reseptivihon!)
Tästähän me jo puhuttiin, mutta halusin vielä ihastella tuota väriä <3 (Ja Äiti mä haluun ton reseptivihon, et voin harjoitella sillä sun vihreellä)
Easy-tuotteet on todella kätsyjä. Delight munakkaita täällä meillä syödään hyvin ahkeraan. Riceä vähemmän tullu käytetty, liekö syynä se, ettei olla EasyRice reseptivihkoa saatu (vink vink äiti ;D). Pastaa ei omisteta. Ehkä sekin tulee joskus täyttämään meidän Easy kokoelman, mutta toistaiseksi ei ole ollut tarvetta.

Vatkaus kulhoista on vain tylsät siniset kuvastossa, mutta meillä on suuri värikokoelma niitä <3 Siis vatkauskulho nimellä ne liikkuu Kuvastossa, mutta näin kotoisasti kutsumme niitä taikataikina kulhoiksi. Koska silloin kun pullataikina on valmis se kansin pompsahtaa irti.

Pikasekoitin on kuulema ensimmäinen tuppertuote mikä ostetaan. Ei ollut minun. Ei ole minulla vieläkään. Kyllä sitä nyt olen ajatellut hankkivani, mutta se on väärän värinen. Sitä oli vähän aika sitten vihreenä ja kesä/kevät kuvastossa se oli oranssi. Eivät ihan minun väreihin osu. Vielä siis odotellaan.                                                                                                      Sama on mittamarin tuomio. Tosin siihen liittyy lapsuus muistoja. Äiti teki lettutaikinan tuohon kulhoon ja kaateli siitä pannulle taikinaa. Mutta väärä väri, odottelen värin vaihtumista. 


Bake-to-Basics Pursotin on tulossa tilaukseen, heti kun väri vaihtuu mieluisaksi. Tuo pursotin on super kätevä! Ei tarvii pidellä hassusti pussia kädessä (tupperilta löytyy myös se pussiversio) vaan voi painaa vain ja mönjää tulee.

Leivinlauta löytyy täältä oranssina. Kyllä muistan ne lapsuudet kotona, kun piparkakkutaikinan ohuus piti selvittää, niin oli riittävän ohut kun noi renkaat alkoivat hellästi näkyä läpi. Nyt näköjään tupperi on kehittänyt uuden kaulimen, jossa paksuuden määrittäminen on tehty noilla kiekoilla helpoksi. Kiekot toimittavat myös piparmuotin virkaa. Äityliltä löytyy tämä myös. Minä halusin sen vanhan version, koska siinä on paremmat kahvat mielestäni.

Samba kannu on mieleisin kannu. Siihen mahtuu isompi satsillinen juotavaa. Minulta löytyy liilan värisenä. On tuo fiksu kansi systeemi ja ergonominen kahva.
Minulta löytyy Exclusiven pyöreä juhlakupu, mutta kaipailisin peltikaukuilleni juhlakupua myös. Äitini kertoi, että jossain vaiheessa oli isompi suorakulmainen juhlakupu. Sitä sitten vain odottelemaan milloin se tulee myyntiin.
Minulle onnistui 2 CheeSmart Miniä kiitoslahjaksi tulemaan, kun olin sopivasti esittelyillä. Keltaisella pohjalla ja mustalla pohjalla. Tullu hyvään käyttöön. Kissojen barffiruuat on sulannut siellä, eikä ole hajut levinny pitkin jääkaappia. Oltermanni ei mahdu Minin alle, mutta parin siipaleen jälkeen mahtuu oikein hyvin.
Näihin VentSmartteihin kannattaa tutustua! Tuo pieni tekstin pätkä tuolla ylhäällä kertoo hieman näiden toimivuudesta. Yksi konsulentti kertoi, että oli kuorinut porkkanat ja laittanut tämmöseen tuotteeseen ja porkkanat oli säilynyt moitteettomasti yli kuukauden (pieni muistikuva, että olisi sanonut 3kk, mutta tähän takuuseen en mene). Meilläkin pitäisi heittää ne vihannes laatikot pois jääkaapista ja laittaa nämä sinne tilalle. Meillä löytyy muutama tämmönen.

Tämmösen mie haluaisin. Näin kaverilla käydessäni, heidän jääkaapissa käytettiin tätä eri makkaroiden säilyttämiseen. Loisto idea!
CoolSmart jääpala-astia on ihan huippu keksintö. Jääpalat on hyvin helppo saada irti yksi kerrallaan, eikä tarvii pakuttaa lavuaariin tai pöytää vasten. Näiden jääpala muottien alla on silikooni naviskat, joita työntämällä saat pientä voimaa käyttäen jääpalan irti. Pitämällä kannen päälle, jääpala ei lentele pitkin seiniä irrotessaan. Kansi on myös kätevä siitä, että kun olet uusia paloja laittamaan jäätymään, sinun tarvitsee vain laittaa kansi kiinni ja täyttää vedellä max merkkiin saakka. Vesi tasottuu kaikkiin kohoihin ja eikun pakastimeen.
Lollitupsit on ollut tämän kesän ehdoton hittituote. Nämä on niin näpsäkät ja näistä on niin hauska videokin, että haluan sen tänne linkata.
Sit kun meille pallero syntyy niin meillekin nämä ruoka jutut tulee. Mutta voisin tuon kosteuslaatikon ottaa jo nyt, kun vaikka kuinka yritän sulkea hyvin kosteuspyyhe läpän, niin aina se jotenkin kuivattaa sen seuraavan pyyhkeen ja jos unohdan pitemmäksi aikaa niin kohta koko kosteuspyyhe pakkaus on korppua.

Näitä pulloja suosittelen. Korkit aukeaa helposti ja ovat todella mukavat pitää kädessä. Olen harkinnut että hankkisin tuon litran pullot veden säilyttämiseksi, koska ovat niin massiiviset ja fiksut. Minulta löytyy tuo Urheilupullo ja olen huomannut, että aika monella on eriväreissä jumpan puolella. Minulta ja äidiltä löytyy pinkkinä. Nyt tupper on kehittänyt noita urheilupulloja paremmaksi. Oma pulloni koki käyttö kolhun, kun jano ahneissani join ahnaasti niinpä imuvoimasta teki pienen muovivekin siihen pulloon. Tuo pieni säilytys kuppi on kätevä vaikka avaimien jemmaamiseen.
Salad-To-Go löytyy minultakin. Sinne just laittaa sapuskan ja tuohon pikku juttuun voi laittaa vaikka kastikkeen tai (kuten minä) juotavaa. Aterimet kuulut tähän settiin ja kaikki liikkuu hyvin kompaktisti.
Tätä olen pohtinut hankkivani. Aivan ihana punainen sävy. Hurr Purr <3 Ja koska tuppereilla on ikuinen palautusoikeus, voin näprätä noita kansia hyvällä omallatunnolla (minulla siis taipumus näprätä kaikkea: kaukosäätimet, lakanan saumat ja reunat jne.).
Voih nämä pyyhkeet! Kyllä! Nämä ovat juuri sinua varten. Nämä ovat helpottaneet siivouselämää niin paljon. Enää ei tarvitse ikkunoihin pesuaineita suihkia, kun vedellä ensin kosteeksi ja ikkunapyyhkeellä perästä. Ei taitoja, ei hankaus jälkiä. Kirkas häikäisevä ikkuna! Pölypyyhe nappaa kaikki pölyt silmänräpäyksessä ja ei tiputtele, ellet ravista. Ulkona muutama napakka ravistus ja pölyjä sieppailemaan lisää. Yleispyyhe on yleishyvä kaikkeen mahdolliseen. Pyyhe ruostumattomalle teräkselle, laittaa rosteri kodinkoneet kiiltoon. Astiapyyhe imee itseensä n. 7dl!! Tämä tuli testattua yksillä tupperkutsuilla. Nämä on aivan must tuotteet!

Jahas, nyt se kuvasto lopulta päättyi. Muutamat jätin tietoisesti välistä. Käytää tutustumassa tupperware tuotteisiin. Niillä on hintaa, mutta ne toimii. Ja ei, minä EN ryhdy konsulentiksi (ainakaan vielä)!

Halusin vain jakaa tuppereiden tuomaa ilosanomaa. Enskerralla jotain ihan muuta kuin tupperjuttuja. Vaikka halloween meikkailuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti