perjantai 4. lokakuuta 2013

Mites kävi tälle viikolle?

Heheei!

Ei niin ei. Kyllä se asioiden siirtäminen on niin kiva asia. Kämppä on yhtä hirvees kunnossa. Joka aamu heräsin uutta intoa täynnä, mutta sitten läjähdän sohvalle ja se olikin siinä. En tee mitään. Olen siis koneella ja töllään telkkaa. Huoh. Ei siis tällä viikolla onnistunut ja ens viikon sunnuntaina on oltava siistiä pippaloita varten. Miten minä aina ajaudun tähän stressi siivoamiseen? Oi voi.

Kissat sai uudet hiekat. Pyykkiä on pyöritetty. Prinsessaswappi mekko on valmis, mutta vielä pitää tehdä päähine ja ehkä jotain muutakin. Mutta tulipa jumpissa käytyä. Uutena mukaan tuli maanantai pallojumpan jälkeen Ashtanga yoga. Se oli mielenkiintoista ja ehdottomasti uudestaan. Taidetaan mamman kaa nyt tiputtaa pallojumppa tauolle, et voisi huomata mitä kaikkee yoga meidän kropalle tekee.

Pitsilamppua ei tullu myöskään tehtyä. Ja tuli yksi ompelu juttu lisää. Olisihan tässä lauantai ja sunnuntai vapaana, mutta päätimmekin että ukon kaa mennään moikkaa hänen vanhempiaan ja ehkä minunkin lauantaina ja sunnuntaina mennään kaverin 20-v. synttäreille. Wihii! Ihmisiä katsomaan. Muo vaan nyppii se kun ei mulla oo mitään kivaa kerrottavissa, enkä jaksa puhella tuntemuksistani, koska siitä seuraava juttelu on niin loppuun höpötetty, että ei kiitos enää. Käydään niitä keskusteluja sitten kun plussaa.

Tällä viikolla on ollut myös hassun alavireinen mieliala. Olen paljon halunnut syödä. On tullu fiksuja asioita syöty, mutta myös karkkii ja keksii. Ja taidan laittaa ukon kauppaan hakee jotain hyvää, koska nyt en haluu syödä lanttua (mikä on uusi rakkaus), koska aamulla söin lanttua ja sen jälkeen teki mieli oksentaa. Ja oksentaminen on pelottavaa.

Nyt lopetan lörpöttelyn, muuten tee jäähtyy liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti