sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Meikki kokeiluja osa 1 ja kokkailuja

Hiips!

Eli olin tossa taannoin Kulta ja vihreä tanssiaisissa, kirkon järjestämät, ja koska minulla ei ollut mitään ihmeellistä päälle pantavaa, niin ajattelin, koska ollaan näin lähellä halloweenia niin laittaa erikoisemmat sotamaalaukset.

Inspiraation lähteenä youtube meikkitaituri KlairedelysArt. Tässä siis lähdettiin vähän suuntaa hakemaan.

Sit saatiinkin jo väriä silmille. Tässä käytetty vain luomivärejä. Vasemman puoleinen onkin jo edempänä, sinne on sipaistu keltasen luomivärin kaveriksi oranssia väriä.

Vasemman puolen saatu rajaukset aloitettua. Oikean puoleisessa saataa huomata pinkki vivahde, mitä myös käytin.

Sitten tekoripset naamaan ja *bling bling* koristeet. Valaistus kuvissa mikä on.

Simmut auki ja menoksi. :D

Sit meikkailusta kokkailuun ja leipomiseen.

Voi ihanaa pizzaa <3 Ystäväni babyshowerin jälkeen olemme tehneet tämän sortin pizzaa. Eli täytteeksi tulee: tomaattimurska + -sose + tonnikala pohjan päälle. Sitten heitetään pestoa ja kirsikkatomaattia. Mozzarellaa ja lopuksi juustoa. Oikean puoleiselle kävi vähän silleen, et täytteet loppu niin päätettiin kääntää pizza tollain. Toimiihan se noin ^^

Yhtenä päivänä en löytänyt mitään kivaa jääkaapista niin sain just ja just aineekset pannukakkuun. Hyvää oli vaikka hassulta se aina näyttää.

Katsellaan nyt miten ens viikko menee, kun minuu tarvitaan nyt maanantaina kotopuolessa taksi kuskiksi. Keskiviikkona on hieroja ja silloin olen koko päivän kotopuolessa. Kyl nää ompelut lähtee kohta käyntiin. Sain justiinsa aivan ihanaa kangasta (alun perin lakanat). Niistä teen uudet alibaba housut. Ei ehkä toi nimike avaudu kaikille, mutta sitten kuvissa avautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti