keskiviikko 27. elokuuta 2014

Palautuminen ja vauva terveisiä

Helei!

Tulimpa taas tänne näpyttelemään. Ja järisyttävä uutinen on palautumisessa.

Ensimmäiset mitat otin 4.1.14 ja olin silloin raskausviikolla 10+6 (jos laskin oikein). Eilen 26.8.14 otin jälleen mitat ja hämmästykseni olin mennyt alle ensimmäisten. Tässä vähän numeroita ja laitan vielä viimeisilläni mitat 19.7.14

                                4.1.14          26.8.14          19.7.14
Rinnan ympärys       109               107.5             109
Rinnan alta ympärys 89,5              85.5               91
Vyötärön ympärys   88,5              85                  107
Masun ympärys       99                 98                  126
Lantion ympärys      111               106,5             116
Ranteen ympärys     17                 16.5               18
Nilkan ympärys       25                 26                  29
Paino                      87,7kg           84,7kg           100,9kg

Olen hirveästi ihmetellyt tuota rinnan ympärystä, kuin se voi olla noin, kun kuppikoko on raskauden aikana kasvanut 2 kokoa ja maidon noustua vielä 2 kokoa. Mutta selityshän sille on selkäläskit. Ja kyllä sen nytkin peilistä itsekkin huomaan, että selkäpoimut ovat hieman pienenneet. Masu olkaa näyttää saman näköiseltä, kuin alussa, jos ei oteta arpia lukuun. Pikkurilliin mahtuu jälleen kihla- ja vihkisormus, mutta en uskalla vielä laittaa sormeen. Mutta olen häkeltynyt tuon painon laskun kanssa. En tee mitään ylimääräistä. Tai no täysimetän. Haluaisin voida olla iloinen tuosta lukemasta, mutta pelkään hirveästi, että paino ottaa jälleen noustakseen. Edes tuo venynyt vatsanahka ei sureta niin paljoa, kuin paino huoli. Olen aika hyvin sinut sen kanssa, koska suhtaudun siihen siten, että ne on äitiyden ja kovan "taiston" merkkejä.

Puhutaanpa myös hieman tuosta hobitista. Hän saa vihdoin nimen! <3 Nimeä olemme mutustelleet 30.7.14 lähtien ja salaa käytämme sitä silloin, kun pikkusisko ei ole talossa. Kyllä nimi on yritetty visusti pitää salassa ja pian sekin salaisuus tulee julki.

Pikku herra on kasvanut oikein hyvää vauhtia ja nyt pitääkin alkaa laittamaan 50 kokoisia vaatteita pois. Onneksi noita 56-60 kokoisia vielä on jonkun verran. Yllättävän vähän kuitenkin noita ihan pienimpiä vaatteita minulta löytyy. Viikossa kerkiää helposti pyörähtämään kaikki bodyt, housut ja yökkärit pesussa kerran ellei osa kaksikin. Noh mutta siitä seuraavaa kokoa 62 onkin ihan hirveästi!

Maito maittaa ja unta piisaa. Eilen nukkuikin koko yön! Meni nukkumaan 21:00 ja heräsi syömään 6:05. Tämä siis nyt ennätys. Päivisin nukkuu 3.45-5.30 pätkiä ja öisin 4-7 normaalisti. Jaa mites se imetys. Eli äitini opasti molempien tissien syötössä: n. 15min toisella tissillä, jonka jälkeen röyhtäytys tauko ja vaipan vaihto ja sitten jatketaan n. 15min toisella. Noh minulla oikean puolimmainen on tuotteliaampi, mutta ei se oikeastaan näy imetysajassa. Aloittavaa tissiä vuorotellaan. Jos en jostain syystä jaksa imettää niin pakastimessa on maitoa ja niin on jääkaapissakin maidonkerääjään kerrytetyt maidot. Pumppaan silloin tällöin, en läheskään joka päivä. Silloin tulee 260ml pullo täyteen ja pumpulla tulee aikaa vierähtämään 40min-1h. Se on tylsää puuhaa, mutta saanpahan ranne treeniä ;)

Edelleen kestoillaan ja yöt kerttistellään. Isoja ylivuotoja ei ole tullut ja jos on niin nestettä vain. Koska meidän herra tykkää nukkua niin vaippojakin tulee vaihdettua vain syöttöjen yhteydessä. Hyvin näyttää pikku miehen iho kestävän. En ehkä ihan jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä anna ilmakylpyjä, mutta pyrin antamaan mahdollisimman usein. Ja kestoltaan ne on 3-5min. Itseasiassa pidempää ei herra itse halua nakuilla.

Loppuun peppu kuva <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti