maanantai 8. syyskuuta 2014

Kirjoittelen kun kerkiän/jaksan

Holla!

Ensiksi en jaksa enää painaa mieltäni "OMG SE BLOGI" ajatuksilla. Fakta on se, että minulla on ihana pieni poika, joka tarvitsee huomiotani. Tulen tänne näpyttelemään, kun kerkiän. Ja välillä vaikka kerkeäisin, niin aina vaan ei voi jaksaa.

Pikku miehellä oli viime viikko tankkaus viikko. Tarkoittaa että tisua piti olla saatavilla 2-3h välein. Myös unta tarvitsi todella paljon. Herkkyyttä havaittavissa eli väärin kun käänsi tai nosti niin siitä tuli itkua. Itkua tuli muutenkin useimmiten nukkumaan mentäessä ja vaippaa päälle laittaessa. Sama jatkuu edelleen. Luulen, että tankkaaminen on ohi, koska lapsukainen nukkuu yöllä 10h putkeen. Ja tisseihin sattuu, sillä juuri tottuivat vauvan uuteen rytmiin ja siksi jälleen tuntuu hyvin tuotteelialta.

Mjaa, voisi vaikka kahen viikon päästä tehdä ensimmäinen r-testi synnytyksen jälkeen. Silloin pikku mies 2kk. Joo... meillä ei todellakaan alettu odottelemaan. Olisiko synnytyksestä vähän yli viikko ja mies sai ympäri puhuttu petipuuhiin. Häntä ei kiinnostanut kortsut ja varmisteltuani "oletko ihan varma" hän tokaisi: "kerta ollaan jo alotettu niin hyvin voisi sen toisen tähän perään"

Hei viikonloppuna traconiin! Saas nähdä miten menee :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti