tiistai 18. maaliskuuta 2014

Epävarmuutta ja rauhattomuutta rv 22+2

Heppa hei!

Raskaus on sujunut oikein mukavasti, mitä jos heikotuksia ei lasketa. Ummetus ei ole enää vaivaillut. Turvotusta ei ole ilmennyt. Väsymys normaalin luokkaa. Masun paino tuntuu kun on enemmän jaloillaan ja kävelyllä. Nyt on alkanut herkut maistumaan ja siitä tulee tylsä olo, kun kumminkaan kauheesti painoa ei toivo kertyvän. Dippi vihanneksia kaipailen kokoajan. Ja jätski on noussut nyt suureksi herkuksi.

Mutta itseasiaan. Minulla on nyt noussut tunteita, että olen taas liian huolettomasti ja mukavasti ajatellut raskauden kulkua. On noussut ajatuksia, että entä jos synnytys ei suju ongelmitta. Entä jos vauva ei synny elossa. Entä jos vauva kuolee hetki synnytyksen jälkeen. Siis ihan kamalia. Sitä miettii miten siitä selviäsi. Onko tavaroiden hankkiminen ja huoneen valmistelu järkevää, kun kaikki voi romahtaa hetkessä. Vielä ei ole öitä menetetty näiden ajatuksen takia, mutta eiköhän sekin ole edessä.

Perjantaina neuvolaan taas sydäntä purkamaan ja sokeritesti tuloksia selvittämään. Kilpirauhasissa ei kuulema vikaa, kun soittelin, mutta niistäkin tarkemmin.

Pieni purkaus. :)

2 kommenttia:

  1. Samoja tuntemuksia on varmasti kaikilla odottajilla, mutta nauti raskaudestasi! :) Kohta huomaat, että sinulla on se täysin terve ja ihana vauva - mutta itse raskausaika on huvennut huolehtimiseen. Hyvin kaikki menee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On mukava tietää ettei ihan yksin ole tuntemustensa kanssa :)

      Poista