maanantai 12. lokakuuta 2015

Hobitin huoneen projekti osa 3

Jatkuu ;)

8.10.15 Kylään saapui pikkuveljeni, koska seinä piti saada valkoiseksi ja pikkusiskon sotkuja piti saada siistittyä. Sitä ennen säädimme pukin hyvän korkuiseksi.


Sinne se puuhun kiipes
Siskoni rajoitti ja siisti puun vierustat ja veljeni suojasi ja rajoitti muun seinän. Sitten vein veljeni maalailemaan muuta taloa, kun siskolla kesti hieman. Saatiinpa pari juttua paikkailtua.

Siskostani tuntui oudolta pidellä isoa pensseliä.

Ja vola seinä sai jälleen puhtaisen valkoisen sävyn. Maalasi myös patterin, kun hobitti oli käynyt käsillään sotkemassa sitä. 1h töitä :O

Seuraava päivä 9.10,15. Jatketaan rajoittamista ja tehdään katto oksille rajat.

Jälleen karvainen apulainen tuli morjenstamaan :3


Huomattavasti rennommat työasennot. Ei tarvinnut kauhistella toisen ryhdin ja selkävammojen takia. Siskoni tosin pitkän kattotyöskentelyn jälkeen toteaa, että silmät menee kieroon.

Karvaiset oksat saivat vähän terävyyttä. Ei nyt ollutkaan hyvää kuvaa siskoni tuki pikkurillistä. Se on hauskan näköinen, mutta sitä apuna käyttäen, tulee selkeämpiä viivoja ja tarkempaa jälkeä. 4h työpäivä.

Syysloma viikko onkin nytten ja siskoni tulee tänne puuhastelemaan, mieheni ja minun poissa ollessa, joten saattaa hieman huonommin kuvia nyt otettua. :S Siskoani pyysin työtunnit kirjoittamaan ylös ja omaksi iloksi ottamaan kuvia. Miehelleni tuli jälleen työkeikkaa raksa-apulaisena ja minulla taas on rientoja joka suuntaan. Pitää uikkaritkin muokata masu mukavammiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti