perjantai 9. lokakuuta 2015

Hobitin huoneen projekti osa 2

Ja samana päivänä toinen postaus?!

Juus, siis kun tuo eka venähti kuvien takia niin pitkäksi niin päätin laittaa parit seuraavat päivät tähän.

Eli projekti jatkui jo heti seuraavana päivänä. Pikkusiskollani väljempi lukkari ja motivaatiota seinän tuhraamiseen :D Tätä on hieman vaikea enää ylittää isommalla taideprojektilla.

6.10.15 Lähti sitten varjostus puuhilla käyntiin. Vähän vajaa 2h meni.Kyllä hieman hermostunut olin lopputulokseen, kun ittelläni ei ole siskoni kuvaa päässä. Hänhän päätti minkä värinen puu on, kysymättä minulta mitään. Mutta tässä hänellä on vahva visio päättään ja en tahdo mennä sitä kauheasti sörkkimään. Taitava siskoni ^^

Seuraava päivä 7.10.15 BUUM! Töitä teki hurjat 4h 45min O.O Varjostukset jatkuu.

Siskoni taiteili yksikseen sillä välin, kun hobitti oli naperouinnissa. Aika hyvään saumaan saavuimme, koska tämä oli taas niitä vaiheita, joissa epätoivon hikipisarat kihosivat.

Mutta sitten hän alkoi pehmentämään viivoja ja huokasin helpotuksesta. Hyi hyi, meni sotkemaan seinää! Konsultoin äitiä ja pohdimme jos isältä heruis hieman seinämaalia ja pikkuveljeni työläiseksi, kun hän maalari koulussa. Pääsisi muussakin ympäristössä maalaamaan, kuin koulussa (no on se iskällä ollu kesätöissäkkin, joten ei tää nyt ihan outoa uutta ois ollu).


Siskoni ei tykänny pukin korkeudesta ja yritimme sitä laskeakkin, mutta ei tarpeeksi. Noh äitiäni taas konsultoimaan ja kas idea häneltä: "Miksi ette nosta, että hän voi istua tai MAKAA?" Ei huono idea. Tämä otettiin käyttöön vasta seuraavana päivänä.

Sitten alettiinkin kauhistelemaan karvaisia oksia. Röpelö katto ei ehkä ihanteellinen tähän hommaan. Mutta siskoni ei missään vaiheessa vaikuttanut epäröivän tilannetta, joten pakkohan häneen oli luotettava.

Tadaa! Kyllä siitä valmista tulee. Seinän maalaaminen pitää hoitaa ennen kuin lehtiä aletaan maalaa. Siitäkin hetki käytiin keskustelua, että mimmosia. Tammi olisi ollut tietty minun ihanne, mutta haloo! Tuohonko kattoon tammenlehtiä?! En ajatellut siskoani saattaa uupumus hautaan liian aikasin. Niinpä kateltiin sit erilaisia lehtiä niin taitaa jotain omenapuun lehtien näköisiä. Mutta ennen lehtiä, korostellaan. Eiköhän kuitenkin tämä valmistu tässä kuussa. Hobitin pitäisi kuitenkin päästä tänne huoneeseen rauhottuu ja tutustuu, että Totoro saa vauva huoneen sitten. Totoronkin huoneeseen tulee puu, mutta paljon yksinkertaisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti