perjantai 9. lokakuuta 2015

Hobitin huoneen projekti osa 1

Heippa!

Aluksi varoitus, sisältää paljon kuvia!

Meillä alkoi sitten projekti Hobitin tulevassa huoneessa. Halusin saada sinne jotain kivaa seinille niinpä värväsin siskoni seinää koristelemaan. Pinterestissä tullu pyörittyä ja ideoita haalittua ja niistä sitten idea.

Kuvat pinterestistä
Sitten hirveä etsiminen millä ihmeellä tuommoisia maalaillaan. Joko olen super surkea googlaaja tai en vain osannu. Pikku siskoni on taidekoulussa ja äitini ohjasi minua hältä kysymään. Ja BUM vastaus: Akryylit. Sitten ettimään mikä merkki hyvä seinämaalaamiseen ja hinta vertailuja. Ostin sitten Amsterdam merkkiset Temperalta.

Ja pensselit Sinellistä.

Siinä olikin helsingissä pyörimistä tälle mahalle ja jaloille ja liitoskivuille kiitos ihan tarpeeksi :D Löydettiinpä Kissa kahvila, jossa ihania kisuja ikkunassa naama kiinni <3

Hahmotelmat siskoni oli tehnyt muutaman päivän aikaisemmin. Aikaa siihen meni jotain pari tuntia.

29.9.15
Shoppailu päivän päätteeksi siskoni pääsi vielä sotkemaan maaleja ja pohja maalaamaan puun. Laittoi hieman liikaa sinistä sävyä ja saikin tosin sekoitella värejä, että sai haluamansa sävyn. Meillä oli hauskaa nimetä sävyjä, mitä aina sekoitusten yhteydessä tuli: vanukas, maitosuklaa (oli siellä jossain kakkakin). Siskoni joutui kestämään ompelijan tyhmiä kysymyksiä: "miksi et vaalenna valkoisella?" ja tuota useaan kertaan, kunnes näytti mitä tapahtuu.

Maaleja sekoitteli vajaa puoltuntia
"maitosuklaa" oli voittaja sävy
Eikun seinän kimppuun. Se muuttuikin seinällä punaruskeeksi ja nämä kuvat ei ihan todellisia sävyjä näytä.Mahtavat apurit siskollani
Työasennot ja silleen
Tässä vaiheessa kävimme keskustelua siitä, kuinka nuo oksat vääntyvät ja kuinka silmää on huijattava. Myös nauroimme, kun koulussa neuvotaan, että töihin on kannattaa ottaa etäisyyttä välillä, löytääkseen kohtia joita mahdollisesti pitäisi muokata. Siskoni oli naama kiinni työssä ja minä olin se työjohtaja, jolla oli etäisyys. Minä sitten tyhmien kommenttieni kanssa: "Miksi nuo menee noin?" ja "Eikö tuo oksa mene tuosta?"

katto aletaan valtaamaan

Tämmönen siitä tuli (5.10.15) yhdessä päivässä. Ei huono saavutus. Aikaa meni 3h 30min.

2 kommenttia: