keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Huhtikuuuuuu

Yo mou! (Kattelen Vain Elämää Elastisen jaksoa samalla ;D)

Kevät tulee! Oon ihan täpinöissä. Kohta pääsee mukulan kanssa puistoilemaan. Taitaa pikku mies innostua keinumisesta. Ainakin täällä kotona hyppykiikussa on tullu myös kiikuteltua, niin se on kauhian hauskaa.

Tuo ihana päivänpaitse kasvaa hirmuista vauhtia. Nyt jo on 86 vaatteet päällä (2-vuotiaiden koko). Voi aaaapua. Hampaita suussa 6 kpl. Höpötystä tulee paaaljon. Askelia on alkanut ottamaan avustetusti, mikä lämmittää äitin sydäntä. Tukea vasten on hobitin mielestä kivaa seisoskella. Ei konttaa, ei ryömi. Pyörii akselinsa ympäri.

Hobitti on hassu poika. En tiiä tekeekö muut vauvat näin, mutta hobitti ensin "paisuu", kerää massaa ja sitten venähtää. 2 viikkoa on ollu semmonen pulla muru. Tänään tosin katselin poikaani ihan uusin silmin, ihan kuin ois laihtunut. Mutta näin hän on tehnyt koko pienen elämänsä. Hassu rakas.

Mutta huhtikuu. Hobitin mummi meni joululahjaksi antamaan Hobitille yökyläilyä. Kyllä äitiä jännittää ihan hirmuisesti. En taho! EN TAHO!!! Minun rakas. Mamman muru. Ei ei ei ei!!! >:P Kyllä pikkuinen pitää antaa hoitoon, mutta miehelläni on kamala duuni pitää minut kiireisenä, etten ajele takaisin kotopuoleen hakemaan Hobittia kotiin ;D

Hobitin kanssa on potta kakalla onnistunut jo 2 kertaa. Jiihuu! Se on kyl hieno tunne, kun poika katsoo äitiä ja viestittää ähkimällä: kakka tulossa. Sit mennään potalle ja toinen on onnessaan, kun äiti ymmärtää. Jos äiti ei ymmärrä niin ei auta, kuin naama punaiseksi pungertaa kakka vaippaan.

Sit ihan toiseen juttuun.. GOSH muo ärsyttää käydä keittiössä. Ihan hullu pissa hätä tulee aina kun sinne erehtyy menee. Toisaalta nyt on tuntunut, että vessassa saa rampata ihan koko ajan. Raivostuttavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti