sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ei ihan loppuun asti

Moro!

Nyt sitten on vika päivä ja kerronkin miten tässä kävi. Loppuun asti ei päästykkään, kun polvi alkoi oireilemaan todella pahasti. Ensin kokeilin lankutuksen lopettamista, mutta koska kipu vain koveni ja käveleminen muuttui lähes mahdottomaksi päätin lopettaa koko jutun. Viikko jäi tekemättä ja kyllähän se vähän harmittaa. Nyt ei enää polveen satu ja otettiin tänään loppu kuvat. Olen ihan tyytyväinen tuloksiin :) Vasemman puoleiset on ennen ja oikean puoleiset jälkeen (kuvat otettu erikuvaus asetuksilla siksi valoitus erilainen).Ympärysmitoissa ei paljoa muutosta, mutta peppu 4cm pienempi.

Haaste oli mielestäni aikas rankka ja ei se enää toka vikalla viikolla enää hauskaa ollutkaan. Lankutukset päättyivät helpotus-loppuihan se-itkuihin. Ajattelin seuraavaksi aloittaa selkä haasteen, mutta jospa ei ihan vielä. Nyt pidetään ainakin joulukuu taukoa.

2 kommenttia:

  1. Tosi paljon vaikuttanu myös sun ryhtiin ! :) Hieno suoritus ! Ite alotin tuon kanssa, sun inspiroimana, mutta lopetin pariin ekaan viikkoon. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun ois pitäny ukko saada tueksi myös. Varmaan jos yksin olisin lähteny tekee niin olisinkin luovuttanu jo aikaa sitten.

      Poista