tiistai 8. heinäkuuta 2014

En halua vauvaa vielä!

Niin...

Ollaan siis menossa raskausviikko 38+2 ja ajatukset ovat, etten tahdo vauvan syntyvän. Siis ihan hirveetä. Ei saa tulla! Toiset mammat noissa ryhmissä jo malttamattomina odottavat pinokaisiaan ja joka päivä syntyy vauvoja, mutta minä olen kauhuissani. Siis ei vielä! Ei todellakaan!!!

Tämä loppu odotus on mennyt: voi voi liitoskivut, hyi yök helle ja hiki, hei aamu klo 4, kauhea nälkä, mammutti jalat, pissalleee, ihana muru kun tuolla potkiskelee kiltisti, taas sillä on hikka.

Siis ihanaa että ollaan tän hässäkän keskellä päästy tänne asti. Tässä on ollut häät, kahdet polttarit, ompelu projekteja ja vaikka mitä. Tässä olisi vielä babyshoweria ja yhdet häät.... ainakin. Saan hieman osallistua tuohon vauvakutsuihin. Nimittäin koristeluun! Ideoita siihen onkin ja tarvikkeita kerätty aikas hyvin. :)

Mutta tänään oli neuvola. Sieltä tuli semmoiset terkut, että paino on tippunu 400g. Jihuuu!!! Hemppari on pysynyt koko raskauden ajan oikein hyvissä lukemissa ja niin oli nytkin. Sf mitta on pysähtynyt :O Pää ei enää kauheesti liikkunut, kun neuvolatäti kokeili. Asento on vauvalla oikein hyvä. Apuaaa! Pissasta pöyty proteiineja, mutta vielä ei tullu lähetettä äippäpolille. Vettä vettä vettä. Verenpaineet oli ensiksi 131/92 ja sitten 122/94. Turvotusta on ja paljon onkin. Tuossa päivä tai kaksi sitten mittasin nilkan ympäryksen niin siellä oli 5cm turvotus. Ranteetkin olivat saaneet sentin.

Olisihan se mahtavaa, ettei raskausmyrkytys hyökkäisi, mutta äippäpolilla olisi kiva päästä käymään kurkkaa pienoista :P

Tosiaan, minua on alkanut ihan hirveästi jännittämään vauvan tuleminen. Kaikki on kesken. Pitää keksiä minne noi liinavaatteet laittaisi, että vauvan vaatteet saa kaapin. Pitää pestä noi loput vauva vaatteet. Kaupasta pitää käydä lisää pesuainetta käydä ostamaan. Kestovaippoja pitää korjailla ja osaa vaatteista. Pinnasänky pitää saada valmiiksi. Sairaalakassikin kasata pitäisi. Ja varmasti paljon muuta, mitä vain en osaa nyt luetella.

Niin.... ei vielä... Ole sinne LA:han asti siellä. Ei saa tulla. Juu... Kyllä tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti