keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vanhojen mekko osa 1

Olin tuossa aikaisemmin kirjoitellut/maininnut vanhojen tanssimekosta, jota olen siskolleni tekemässä. Ajattelin, että kirjoittasin sen edistymisestä nyt erillisen postauksen.


Elikkäs tähän asti olen kaavottanut mekkosen pienessä, että isossa kaavassa. Kuosittelut eivät olleet kamalan monimutkaiset. En vielä laita kuvaa alkuperäisestä mekosta. Laitan sen todennäköisesti siihen postauskeen jossa on valmis mekko ja sitten voi vertailla ja kritisoida itseäni >:D

Tein myös sovitusversion ja hyvinhän tuo näyttää istuvan:


Hieman levennetään helmaa, mutta muuten istui halutulla tavalla. Tämä voi näyttää hyvin omituiselta ja erittäin pelkistetyltä, mutta uskokaa vain, tästä tulee hieno ;) Pitää vain varsinaisessa versiossa ommella pyöreämmin rintapoikkisauma. Alle tulee ilman muunta alushame, mutta tässä sovituksessa ei hame ollut minulla.

Seuraavaksi leikellään kankaat. Vielä pitää hankkia alushameen vyötärökappaleeseen joustava kangas (mahdollisesti resori, jos ei muuta löydy), alushameen vanteille kujat ja vanteet. Mekon pitää olla mielellään valmis 11.2. Kyl mie saan tehtyä, mutta hiilostava äityli ei helpota :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti