maanantai 14. tammikuuta 2013

Let´s try this again!

Tervehdys!

Ajattelin aloittaa jälleen blogin kirjoittamista, sillä kirjallinen ilmaisuni on pahasti kärsinyt ja tahdon kehittää sitä taitoa.

Olen siis aikaisemmin blogannut teinivuosinani (2006-2008) ja se toi hieman järjestystä elämään ja vapautuneempaa mieltä, kun sai kirjoitella ja purkaa pään sisällä vellovia tunteita. Sitä blogia tosin ei ole enää olemassa (teiniä sitä tulee kirjoiteltua hieman estoottomammin ja ajattelettomammin <etuaivolohkottomuus>).

Sitten hieman lukuja itsestäni:

Olen syntynyt lokakuussa 1991.
Olen avioitunut toukokuussa 2010.
Valmistuin 2012 keväällä vaatetusompelijaksi.
Olen isosta perheestä (vanhemmat ja 7 lasta) ja kolmanneksi vanhin.

Ai juu ja ehkä hieman tärkeämpi asia itsestäni: minulla on jonkun muotoinen keskittymisongelma. Syy miksi haluan sen kertoa heti ensimmäisessä tekstissä on koska tämä kirjoittaminen vaatii aikamoista keskittymistä minulta. Ongelma ei niinkään ole vielä niin häiritsevällä tasolla, että lääkäriä pitäisi tällä asialla häiritä, mutta olemassa se silti on.

Sitten hieman kerron tämän päivän tapahtumista:

Asun omistusasunnossa rivitalokämpässä ja yläkerrassa isäni ja veljeni pistävät kylppärin uusiksi. Putkimies ja harjoittelija kävivät tekemässä oman osansa ja nyt siellä kaakelit hakataan alas. Myöhemmin tänään käyn hakemassa mieheni työviikoltaan kotiin lepäilemään viikoksi.

Tällä viikolla olisi tarkoitus:

Suunitella tulevaa Japanin matkaa, käydä matkamessuilla, käydä ostelemassa viimeiset kylppäri jutut, piirtää pikkusiskon vanhojen puvun kaavat isoon kokoon, mahdollisesti ommella mallikappale vanhojen puvusta.

Tällä mennään. Kirjoittelen taas lisää kun asiaa tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti