keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hobitin huoneen projekti osa 5

Se on valmiiis!

Ja sitten tapahtui ajattelematon. Pyysin miestäni vapauttamaan kännykkääni tilaa. Jotain poistettiin ja huomasin sitten illalla, kun halusin muistiosta käydä jotain tarkistamassa, että muistioni oli tyhjä. Siellä oli kaikki siskoni työtunnit ja jotain muutakin. Yritin itkeä mahdollisimman hiljaa, koska Hobitti oli jo tuolloin nukkumassa, enkä halunnut hänen ulvomiseeni herätä. Noh tarkistin kuvista, että minulta puuttuu ainakin viiden kerran työtunnit. Todennäköisesti useammat, mutta ne ei olleet niin pitkiä tunteja. Viimeisellä maalaus kerralla kuitenkin meni 2h, joten voisin näistä puuttuvista päivistä laskea yhteensä 7h. Eli töitä yhteensä tämän projektin eteen siskoni teki 35h 45min!!!

21.10.15 Tässä siis viime postauksen puuttuva kuva. Juttelin pikkusiskoni kanssa ja kehoitin häntä, ettei tarvitse niin yksityiskohtaisia lehtiä tehä. Hän oli suunnitellut tekevänsä lehtiin suomut jne.

Marraskuu

Työasennot ja silleen.

Oksat jälleen karvaiset ;) Siskoni kaveri oli auttelemassa.


Ja sitten se on valmis! Loppu kuvat on uskomattoman kamalat. Lamppu yli valotti kuvia.Siskoni kävi vielä tuon jälkeen kerran korjaamassa vaaleita keskilehtiä, sillä ne tummeni yllättävän paljon. Isäni kävi paikkaamassa pari kohtaa seinältä. Hobitti muutti huoneeseen eilen 5.1.16 ja tykkää puustaan todella paljon. Kuten myös uudesta sängystään. Siitä minulla ei olekaan projektikuvia, kun hioimme mieheni ja pienimmin veljeni kanssa juniori sängyn ja kaapin, jotta ne pystyttiin uudelleen lakata tummemmaksi. Lakkauksen tuli suorittamaan isäni. Isäni myös teki paneelipalasista kaappiin hyllyjä. Otan kuvat Hobitin huoneesta, kunhan saan sinne rullaverhon ja lampun asennettua.

Siskoni on nyt aloittanut Totoron huoneen. Siitä oma postaus seuraavaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti