maanantai 18. helmikuuta 2013

Vanhojen mekko projekti: VALMIS!

Terve!

Nyt tulee se päivitys, jossa käydään mekko läpi. Laitan myös vihdoin sen kuvan, mikä oli alkuperäinen idea.

Tässä on kuva kuositelluista kaavoista. Yläosan kaava oli perus pusero kaava ja alaosa kelloitettu hame.


Tämä on sovitus kaksi. Sovitus ykkösen voi katsoa täältä. Helmassa oli hieman tasoitus ongelmia, mutta siitä selvittiin. Tämä on myös silittämättä ja siksi aika kauhian näköinen. Ompelin myös sivuun piilovetoketjun, mutta aluksi se oli liian lyhyt, koska siskollani on niin kapea vyötärö, mutta tuhdimmat rinnat niin, mekkoa ei millään saanut nätisti puettua.

Sovitus 3 tapahtui kotopuolessa. Tässä sovitimme hihaa. Ja tämä on huomattavasti sileämpi, koska innostuin silittämään :)

Sovitus 4. Tässä on nyt alareuna ommeltuna ja pidempi piilovetoketju vaihdettuna. Vuorikangas on nyt myös ommeltuna. Aluksi oli pientä ongelmaa sen kanssa, mutta nyt lopulta se onnistui.

Ja sitten viimeinen sovitus 5. Kuten huomataan, tuossa on valkoinen alushame ja viimeisessä lookissa ei ole. Elikkä siskoni piti mennä nukkumaan ja minä jäin vielä ompelemaan. Tämä siis periaatteessa ei ole viimeinen sovitus, mutta onneksi alushameen ommellus meni nappiin.

Tämä oli siis siskoni idea. Hän halusi vihreä+musta värisen mekon. Mekkoon piti vain saada hihat ja sileä miehusta.

Tässä se on. Valmis luomus. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Pahoittelen kuvien laatua, mutta en muistanut tuona päivänä tehdä perinteikästä "vankila"-kuvaus sessiota.

Tässä se oli. Tuommosta mekkoa olen siis duunaillut tässä about puolitoista kuukautta. Hieman laiskasti kylläkin. Olen täysin tyytyväinen lopputulokseen ja niin on myös neiti itsekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti