torstai 28. helmikuuta 2013

Japanin matka osa 1

Ohayoo~!

Täällä japanissa on nyt muutama päivä oltu, niin kirjoitellaas nyt kuulumisia, mitä tänne kuuluu.


Lento sujui hyvin ja mielestäni oli aika mukavaa verrattuna ensimmäiseen lentoon, minkä teimme häämatkalla Sardiniaan pari vuotta sitten. Tämä lento tosin kesti 9 ja puoli tuntia, mutta meillä oli omat pikku tv-ruudut, josta pystyi katsomaan elokuvia, pelaamaan pikku pelejä, katsomaan lentokamerasta missä mennään yms.


Ruokaa tajottiin kahdesti: päivällinen ja aamupala. Opimme viime matkasta, että ei kannata laktoositonta vaihtoehtoa ottaa, silloin ruoka on oudompaa ja tylsemmän makusta. Nyt ruoka oli maukasta! Vettä tarjoiltiin vähän väliä ja kyllä se pidemmän päälle maistuikin, kun uni ei oikein tullut. Ehkä sain 1h nukuttua.Laskeuduttuamme meitä oli vastassa meidän host perhe ja heidän kodilleen oli autolla tunnin ajomatka. Tuona päivänä satoi tihuttaen, mutta ei se meitä hidastanut. Heillä on ihastuttava koti ja meidän huone on mukavan oloinen, mitä nyt hieman kolea, kun kaikki sähkölaitteet on toivottua samuttaa aina kun lähtee ja kun menee nukkumaan.
Ensimmäisenä päivänä kävimme ostamassa adapterin, koska se minkä mieheni oli ostanut aikaisemmin, ei käynytkään tässä taloudessa. Nukuin 3h päiväunet ja hetken päästä olikin päivällisaika. Herkullisen päivällisen jälkeen annoimme tuliaisia suomesta, joihin meidän host perhe suhtautui erittäin kiitollisesti. Meidän tuliais pakettiin kuului: muumi talvimuki, 2 muumihali lusikkaa, ruisleipää, salmiakki karkkia ja salmiakki likööri. Kaksi ensimmäistä oli minun hommaamia :P

Palaan tähän taas kirjoittelemaan jahka kerkiän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti