keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Minä vanhenin

Kummallinen otsikko, mutta täytin siis viime lokakuussa 25. Olen kummastellut niitä perinteisiä kysymyksiä, tunnetko olosi vanhemmaksi, tuntuuko erilaiselta, yms. Yleensä sitä vastasin kieltävästi, yksi vuosi lisää, yms. Mutta tällä kertaa en voinutkaan vastata niin.

Minusta tuntui erilaiselta ja edelleen. Uskomatonta, koen kasvaneeni henkisesti!
Minulla on ollut kotiäiti-syndrooma syntymästä asti. Työ ajatuksena on haissut mädälle kananmunalle. Mutta jotenkin nyt kahden lapsen jälkeen ajatus ei tunnu niin vasten mieliseltä. Liikunta on ollut kuvioissa vain, jos kaverit niin mäki. Mutta nyt olen ihan hurahtanu jumppaamaan <3 Muutenkin tämmöset elämäntapa muutokset on kuulostanu huuhaa, vain järkähtämättömät mielet kykenee moiseen.

Olen siis alottanu personal trainerin kanssa pari viikkoa sitten kuntoilun ja sitä ennen HeiaHeia sovelluksen kanssa jumppaillu. Nyt sit pitää se syöminenkin saada kondikseen ja se ei tapahdukkaan ihan sormia napsauttamalla. Ja kunhan nuo lumet tuolta vihdoin sulaa niin ulkoilu muuttuu mielekkäämmäksi ja sais happee aivoille.

Tää oli mulla luonnoksissa hengaamassa jo helmikuun alusta, mut aattelin nyt sen sieltä jotenkin raapia loppuun ja tänne sendii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti