maanantai 27. heinäkuuta 2015

Jospa jotain mukavampia kuulumisia

Miumau!

Synttärit meni ja hyvinhän ne menikin. Ruokaa oli riittävästi ja vierailla vaikutti olleen mukavaa. Talo olikin sitten ihan tupaten täynnä. Perheet ja kummit on heidän totaali 27 henkeä. Huh! Kissat ajettiin pihalle, että saatiin läpiveto ja hengitettävää ilmaa. Hobitilla oli oikein hauskaa hymyilevästä naamasta toiseen. Paljon uusia taapero leluja sai. Vihdoinkin äiti voi pakata/siirtää hetkeksi syrjään vauvalelut.

Häitä on nyt sitten takana 3 ja edessä vielä 3. Kaikissa tullu tippa tirautettua. On se vaan niin mukavaa olla raskaana niin herkkänä ;) Jonkunhan on sitä itkettävä onnesta. Rakastan häitä ja sitä onnen tunnetta. Myös se, että voin häissä olla rakkaan puolisoni kanssa ja muistella omaa hääpäiväämme ja niitä tuntemuksia uudelleen elää.

Kesä on ollu semmosta hässäkkää, ettei menosta ole ollut puutetta ja silti löytää aikaa visiiteille, kunhan ne ei viikonlopuille pamahda. Hobitti nauttii täysillä kesästä ja ulkoilmasta, kuten myös uimisesta. Vielä ei poika kävele, mutta eiköhän piahkoin se ensi askel tule otettua. <3

Vauvakirja tuli täytettyä ja olen hyvin ylpeä saavutuksesta, koska pohdin venyykö se pitkällekkin. Noh nyt seuraavaksi haasteeksi voisikin taklata tuon Hobitin tulevan huoneen kimppuun ja hieman järjestää ompeluhuonetta, kun sinne on ylimäärästä kertynyt.

Tämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti